Đokovićeva snajka objavila sliku na kojoj Bogdanović plače, a poruka je kratka i divna: "Momci..."

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Nikola Tomić, Tanjug/AP

Saška Đoković, supruga Đorđa Đokovića, oglasila se povodom spektakularne košarkaške utakmice između Srbije i Amerike, koja je privukla veliku pažnju sportskih zaljubljenika širom sveta.

Na svom Instagramu, Saška je podelila emotivnu sliku sa utakmice, uz kratak, ali snažan opis:

- Momci, hvala.

Ovom objavom je pokazala njeno divljenje i zahvalnost prema srpskim košarkašima za njihov izvanredan performans na terenu.

Iako je utakmica protiv Amerikanaca bila izuzetno izazovna i rezultirala teškim porazom, Saška je želela da pokaže podršku i poštovanje prema trudu i predanosti koje su naši sportisti uložili.

Podsetimo, Nikola Jokić i srpska košarkaška reprezentacija odigrali su fantastičnu polufinalnu utakmicu protiv Amerikanaca, pruživši žestok otpor favorizovanom timu. Veći deo utakmice Srbija je bila u vođstvu, demonstrirajući timski duh i individualnu briljantnost, na čelu sa Jokićem.

Nažalost, u završnici meča, sreća je bila na strani protivnika, što je omogućilo Amerikancima da preokrenu rezultat i obezbede pobedu. Iako su srpski košarkaši dali sve od sebe i pokazali vrhunske sposobnosti, sudbina je htela da finale izmakne našim rukama.

Ovaj meč ostaće upamćen kao jedan od onih u kojima je rezultat bio neizvestan do samog kraja, ali i kao dokaz da se Srbija i dalje može ravnopravno nositi s najjačim svetskim ekipama. Nikola Jokić i njegovi saigrači mogu biti ponosni na svoju igru, jer su još jednom pokazali zašto se nalaze u vrhu svetske košarke.

(Telegraf.rs)