Vojaža pogodila tužna vest da su Desingerici otkazani nastupi u Budvi: "Neuspeh jednog je neuspeh svih nas"

M. K.
N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf, Mykhailo Polenok / Panthermedia / Profimedia

Reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž, nastupao je sinoć, 8. avgusta, u najvećem klubu u Crnoj Gori, zajedno sa svojim kolegama Nućijem, Zerom i momcima iz ekipe Crni Cerak.

Pre izlaska na binu, Vojaž je ispred naših kamera progovorio o brojnim temama, a između ostalog i o aktuelnoj temi - otkazanim nastupima Desingerice u Crnoj Gori.

U najpoznatijem i najvećem klubu u Budvi, Desingerica je trebalo da nastupi zajedno sa pomenutim kolegama, ali do toga nije došlo.

- Desingerica je burazer. On je deo naše kuće. On je brat. Sad sam od tebe iskreno saznao da su mu otkazani svi nastupi. To ne znam još kako da komentarišem. Moram da razmislim o tome. Ne znam ni razlog zašto. Nisam upućen u to, ali šta god, Desinger je brat i onako tu smo, u kući smo zajedno što se kaže. I ne mogu ništa ja da se sladim njegovom neuspehu, zato što mi svi sarađujemo jedni sa drugima i pomažemo jedni drugima, tako da neuspeh jednog je neuspeh svih - rekao je Vojaž te Telegraf.rs

- Ispratio sam i kad je pravio gibanicu i banana split, to sam ispratio (smeh) kad je to radio. To je bre pipava tema. Ali, ta publika koja njega sluša je na njega navikla takvog kakav je. To je deo njegovog performansa. Da on ne pravi dobar posao ljudima i da ljudi ne dolaze na te nastupe, on ne bi bio ni bukiran, ne bi bio tražen. Tako da to je isti veliki deo svega. Ja sam bio na njegovm nastupu. Stvarno ono što priča da probudi nešto drugačije u čoveku, istina je. Nisam bio u prvom redu, ali sam došao da podržim burazera.

Šta je još rekao mladi reper pogledajte u videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)