Ćerka Saše Popovića pokrenula biznis: Napustila dva fakulteta, a zbog ovog čime se sada bavi žene će odlepiti

J. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images, Nikola Tomić, Instagram/alexx_23p

Aleksandra Popović, ćerka kreativnog direktora "Granda" Saše Popovića, napustila je dva fakulteta, pa završila kurs za manikir i time počela da se bavi.

Kako je njen posao uglavnom usmeren na žene, ona je rešila da pokrene još jedan biznis - reč je o pravljenju nakita.

Putem društvene mreže Instagram pokazala je da nakit izrađuje sama, a na njenom stolu možemo videti pregršt bisera, perlica, kristala i drugih detalja, kao i alat sa kojim radi.

Aleksandra je veoma precizna i pažljiva pa, sudeći barem po onome što vidimo, nema sumnje da će žene obožavati njene proizvode.

Podsetimo, Suzana Jovanović je za medije govorila o svojoj naslednici. Još tada je istakla da Aleksandra ima nemirne prste i da je rešila od njih da zaradi.

- Aleksandra je kreativna devojka i ima nemirne prste. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila jer se jednostavno tražila i možda se još uvek traži. Nedavno je završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje - priznala je ranije Suzana za medije.

(Telegraf.rs)