"Svako ima pravo na izbor!" Lazić podelio utiske sa gej venčanja: "To su moje drugarice, prvi put sam..."

J. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Folker Darko Lazić leto provodi uglavnom radno, a za razliku od prethodnih meseci, ovoga puta na nastupu ga nije pratila supruga Katarina, koja je u blagoslovenom stanju.

Kako otkriva Lazić, beba stiže uskoro stiže na svet, a on jedva čeka da ugleda naslednicu.

- Ako Bog da, prinova stiže za dva meseca. Ona me je uvek pratila na nastupima, sada je u sedmom mesecu trudnoće, teško podnosi put i nema potrebe da se maltretira i da putuje toliko kolima. Bolje joj je kod kuće - istakao je Lazić.

Darko je nedavno pevao na gej venčanju, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Sada je otkrio kako je do toga došlo.

- To su bile moje dve prijateljice koje su se venčale, ja sam bio gost, nisam pevao. Svako ima svoj izbor u životu, ja sam se fenomenalno proveo. Najlepše u životu. Prvi put sam bio na takvoj svadbi i bilo je predivno - objasnio je on.

Iako mnogo radi i putuje, kilogrami se sporo tope, a crna odevna kombinacija mu je, kako ističe, spas.

- Nisam smršao. U crnom sam, pa se čini - rekao je pevač kroz smeh.

Mnogi pevači se žale kako je ova letnja sezona loša, a Lazić je otkrio kako to izgleda iz njegove perspektive.

- Ovog leta niko ne prolazi super, kao što smo svi navikli. Slabije je posećena sezona. Ne brinem više. Svi prolazimo slabo, ali biće bolje - priča on i otkriva zbog čega je to tako:

- Ne možemo nikoga da krivimo, smena generacije, novo vreme, nova publika, tako je, kako je. Koliko smo takvih mladih pevača ispratili, sve će doći na svoje - izjavio je on za Blic.

(Telegraf.rs)