Ceca Ražnatović otkrila tajnu prostoriju u vili na Dedinju: Deo u raskošnom domu iznenadio sve, evo čemu služi

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je tajnu prostoriju u svojoj raskošnoj vili na Dedinju, koja do sada nije bila poznata javnosti.

Radi se o njenom privatnom frizerskom salonu, smeštenom u sklopu impresivne rezidencije koja se prostire na više od dve hiljade kvadratnih metara.

Vila Ražnatovića, poznata po luksuzu, ima nekoliko spratova, mermerno stepenište, ukrasnu ogradu od bakra i velike mermerne stubove. Pored tih raskošnih elemenata, u njoj se nalazi i sopstveni lift koji vodi direktno do Cecinog apartmana, kao i prostrani dnevni boravak uređen po njenom ukusu.

Tokom priprema za jedan od svojih koncerata, Ceca je odlučila da podeli deo svog intimnog prostora sa fanovima putem društvenih mreža. Snimajući se sa frizerom u svojoj vili, u jednom trenutku je snimatelj upitao pevačicu: "Da li ljudi znaju da se nalazimo u tvom salonu?" na šta je Ceca sa osmehom odgovorila: "Ne znam da li znaju, ali saznaće".

Ovaj luksuzni salon nalazi se u neposrednoj blizini bazena, koji je još jedan od sadržaja kojim se može pohvaliti vila na Dedinju.

Cecina vila oduvek je bila predmet fascinacije, a otkrivanje novog detalja o njenom životnom prostoru dodatno je produbilo tu znatiželju. Poznata po svojim besprekornim frizurama i stilu, nije iznenađenje da je Ceca odlučila da ima privatni frizerski salon u svom domu, gde se može pripremati za nastupe i važne događaje u potpunoj privatnosti.

(Telegraf.rs)

Teme