Još jedan veliki transfer: Maja Nikolić napustila Novu S i prešla na Blic televiziju

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Miloš Nadaždin

Nakon dva velika transfera na Blic televiziju, nakon samo dva meseca usledio je još jedan. Maja Nikolić napravila je značajnu odluku u svojoj karijeri i odlučila sa napusti televiziju Nova S koja se nalazi u sastavu United medie i svoju bogatu TV karijeru nastavi na televiziji Blic!

Ovo jetreći veliki transfer u nizu posle prelaska poznatog voditelja Danila Mašojevića kao i autora najdugotrajnijeg late night show Ivana Ivanovića, te i celokupne postave emisije “4 i po muškarca”.

Maja Nikolić, cenjena voditeljka, urednica i novinarka sa impresivnom karijerom dugom preko dvadeset godina, svojim dolaskom na Blic TV obećava da će gledaocima pružiti kvalitetni televizijski sadržaj.

- Radujem se što ću veoma brzo da se družim sa gledaocima. Ovo će biti veoma uzbudljiva televizijska sezona za sve nas - ističe Maja.

Ono što je sigurno, već za mesec dana gledaoci će imati prilike da vide Maju na Blic televiziji.

Blic TV je ovo pojačanje najavio kao veliki transfer što ne čudi, s obzirom na Majinu reputaciju u kreiranju sadržaja koji ne samo da informiše već i oblikuje javno mnjenje, ali i činjenicu da je jedno od najomiljenih televizijskih lica na domaćem medijskom tržištu.

(Telegraf.rs)