Filip Car ima razlog za slavlje, to je za njega važan dan: Podelio emotivan trenutak sa dragom osobom

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Kobra, Tiktok/Filip_capo_car

Otac Filipa Cara juče, 28. jula je napunio 75 godina, povodom čega se on oglasio na društvenim mrežama.

Filip je podelio fotografiju iz porodičnog doma, na kojoj njegov otac pozira sa tortom, a u društvo mu pravi unuk, sin Filipove sestre.

Poznato je koliko je Filip vezan za svog oca jer je o tome govorio u svakoj rijaliti emisiji.

Inače, Car je skoro žestoko isprozivao Aleksandru zbog toga što je, kako je naveo, ona snimala lajv sa njegovim neprijateljima.

- Ne želim da opletem po tebi kako bi trebalo da opletem, a budeš li se tako cerila i kerila i tako sprdala i sa tim k**vetinama koje sam odavno pregazio... Neću da opletem po tebi jer ti ne želim negativu i da se loše osećaš, da to prenosiš na dete jer je blizu tebe i da radim bljuvotinu. Dosta nam se i ovako slade, na šta to liči, to je dno dna! Okružena devojka od Ane Spasojević, do Mine Vrbaški, do svih sa kojima se družiš, sve sa mojim dušmanima i neprijateljima - rekao je u lajvu na Tiktoku, pa se obratio i Mini Vrbaški:

- Da jedna Mina kaže, prvo, s tim Zolom si se družila, sedela u kafiću kada si me dodala u tu grupu. Meni si se prvo javila, ne ja tebi. Da, sramota je s kim igra, od mojih bivših do ne znam koga. Ja ti, žvalo žvalava, želim da se ostvariš i kao žena i kao majka. Žvalo, kada vidiš da ljudi imaju probleme, zlo jedno istinsko i pokvareno, onda ne dodaješ ulje na vatru, nego ako si toliko dobra sa Aleksandrom, pozoveš, a ne javno da prezentuješ kao da smo se mi čuli, da sam te zvao kao da te hoću isk**ati, hrpo go**na. Iz kog je ta kontejnera ispala, zaboravio sam da je živa, Bože me oprosti - izjavio je Car.

(Telegraf.rs)