"Nisam navikla na takav tretman": Tanja Savić otkrila detalje odnosa sa 11 godina mlađim, pomenula i svadbu

M. K.
N. L.
Vreme čitanja: oko 6 min.
Foto: Telegraf.rs

Muzička zvezda Tanja Savić nedavno je obeležila 20 godina karijere i najavila veliki solistički koncert u Beogradskoj areni.

Do tada ne odmara. Naprotiv, leto provodi radno, a sinoć je imala nastup u Crnoj Gori.

Posle crnogorskog primorja, pevačica letnju turneju nastavlja na hrvatskom primorju, a nakon toga planira malo da odmari i da se posveti pripremama za Arenu.

Tanja je sinoć stala pred kamere i vidno raspoložena odgovarala na pitanja novinara. Ono što se moglo primetiti jeste da je njena pozitivna energija prešla na sve prisutne.

Za početak je otkrila kako je zadovoljna ovogodišnjom sezonom, s obzirom da se mnoge njene kolege žale, odnosno, tvrde da ova godina i nije baš najbolja.

- Meni je isto kao i prošle godine, ne vidim tu nikakvu razliku. Super mi je - rekla je Tanja.

Takođe, neke njene kolege ističu da je smena generacije, da klubove sada puni mlađa publika, a evo kako ona to komentariše.

- Mislim da mi tu novu generaciju moramo da zadovoljimo, da ispunimo njihova očekivanja, ono što oni vole. Te nove generacije isto i rastu sa mnom, tako da tu sam nekako srećna. Oni su zavoleli pesmu "Zlatnik" i kada su tu pesmu zavoleli i prihvatili, onda su otišli da guglaju sve ostale moje pesme. Nekako sam pokupila sve te generacije od 7 do 77 godina, što je u stvari najvažnije za pevača - rekla je pevačica pa otkrila čime misli da ih je osvojila, s obzirom na to da današnja deca vole malo "luđe" nastupe:

- Oni vole sve, bukvalno. Kako sam razumela, oni sad vole Desingericu baš mnogo. Idu iz krajnosti u krajnost, očigledno. To je naša omladina. Ali dobro, tu smo i mi roditelji da ih guramo i negde ih usmeravamo ili podržavamo da nešto slušaju ili ne. Ja sam neko ko sluša sve. Meni je to potpuno okej. Da li ću da slušam operu ili ću da slušam Desingericu, meni je potpuno okej, i mojoj deci takođe.

Kad je već pomenula Desingericu, novinari su je pitali da li ga zaista sluša.

- Ne, ali sam ispratila sve ono što se širi po TikToku i što se širi okolo po svim medijskim mrežama i to mi je potpuno okej. U redu mi je. Ja se tako ismejem - kazala je Savićeva, pa odgovrila na pitanje kako bi reagovala da joj sinovi kažu "Mama idemo" ili "Vodi nas na njegov nastup".

- Oni su kao i svi ovi tinejdžeri sada. Mlađi sin mi ima 12 godina. On je u nekom, kako da kažem, traženju svog ukusa i još uvek je dete i baš moramo da pazimo s njim, šta će da voli, da sluša, da gleda i ko će da mu bude uzor. Ovaj stariji sin, sa njim mi je mnogo lakše, zato što je on prevazišao te godine, koje su malo kritičnije za sve to, ali sad ulazi u neku drugu fazu, pubertet. On ima 13 i po godina. Za Novu Godinu puni 14, tako da, lako mi je sa njima zaista. A što se tiče šta će oni da slušaju, gledam da utičem na njih, da nisam neka majka koja će ih usmeravati po onome što ona sluša. Mogu da slušaju šta god žele, ali moralne vrednosti moraju da cene i da poštuju, da se zna granica - navela je Tanja, pa dala iskreno mišljenje o Desingerici.

- Mislim da je  Desingerica trenutno broj 1 u Srbiji, što se tiče popularnosti i mislim da je on toga svestan. Koliko je čovek podigao prašinu samim pojavljivanjem. Svestan je toga da ga neki pevači mrze, a neki ga vole i negde to izjavljuju u svojim intervjuima. Njemu je to potpuno u redu. On zna šta radi, jednostavno uzima novac za to i to je potpuno okej. Ja razumem sve. Sve dok mene neko ne dira, meni je to potpuno okej. Ta deca koja idu da ga prate, oni imaju svoje roditelje, oni treba da ih usmeravaju. Mislim da su roditelji ti koji znaju šta je prioritet za njihovu decu i u njihovom odrastanju. Ali to je okej. Volela bih da vidim šta im on radi, iskreno. Šije patikom u glavu onu decu - navela je Tanja Savić.

Foto: X/kyotolos, Telegraf.rs

Kako smo već naveli, Tanja Savić ima zakazan koncert u novembru, a evo da li je počela sa pripremama.

- Ostalo nam je 3 i po meseca do Arene. Moram da se spremam. Kupila sam traku da trčim, a kačim stvari na nju. Moraću da nabijem kondiciju. Sve je u tome u stvari - rekla je ona pa priznala da li je hvata trema oko prestojećeg koncerta:

- Pa ne, nekako sam opuštena. Ja sam taj tip da sam opuštena do one situacije, dok nisam stavljena u ćošak. Kad budem metnuta u ćošak, e onda će biti kud kamo. Onda se za 7 dana organizujem i sve bude u redu. Ne bih mnogo da se pripremam. Šta tu ima da se spremam toliko? Mislim da je najvažnije da sačuvam glas i da steknem kondiciju. Fizička aktivnost mi je jako potrebna, a ovih dana samo spavam i lenčarim. Tako da ću se valjda probuditi iz tog zimskog sna i da se angažujem malo više, ali hoću, hoću 100%. Jer od septembra ne radim i mislim da nemam nijedan nastup više i onda imam baš dosta slobodnog vremena i da treniram i da se posvetim.

Nedavno se pisalo o njenom odnosu sa bivšim saradnicima, reperima RimskimCoronom, pevačica je sada otkrila postoji li šansa da se pomire.

- Sanjala sam ih sinoć. Htela sam da im napravim ručak ili večeru, ne znam šta. Tu mi je bio i momak. I sad kako je mama pekla neku piletinu. ona je napravila tati i nama. Šta je ono bilo, piletina i krompir, ono tradicionalno srpsko jelo, je li? I ja sam htela da ih iznenadim, da im napravim ručak ili večeru. Tražim krompir da ispečem, mama kaže: "Nemamo više krompira, imamo samo piletinu". I ja kao izvadila onu ćurku, ne znam ni ja šta je bilo, ćurka ili pile (smeh). Nije bilo dlakavo (smeh). I to sam im onako servirala bez krompira. Glup san. Ivane guglaj šta znači krompir? Ili šivenje u glavu krompirom? Da li je to neko pomirenje ili šta? - rekla je Tanja, pa priznala da li bi opet snimila sa njima neki duet:

- Što da ne - istakla je pevačica kroz osmeh.

Tanja je nedavno izbacila novi album "Lečim se životom", koji je naišao na oduševljenje publike.

- Što se tiče novih pesama, biću vrlo iskrena. Pevam samo "Mastilo", za sad reaguju, delimično. Kad budu naučili, pevaću i druge pesme. Odlične su mi pesme. Ima stvarno dobrih pesama, ali prosto nije to to vreme sad. Mora da dođe zima, da ljudi malo pate - istakla je Tanja.

Pevačica se dotakla i odnosa sa 11 godina mlađim pilotom, Mukijem Bešićem.

- Kad sam zaljubljena, ja se sva raspilavim. Ugađa mi u svemu, nisam bila naviknuta na te tretmane, ali prosto, negde sam naučila da svaka žena treba da bude dama i treba dostojanstveno da traži pomoć od svog partnera. Pa makar to bilo da joj ponese torbicu ili nešto tako ili da mi doda čašu vode. Ono baš, baš me je razmazio, da. To je predivno, predivno - rekla je Tanja za Telegraf.rs, a ceo intervju u kom je pomenula i svadbu, poslušajte u snimku iznad.

(Telegraf.rs)