Od Miljane Kulić ni traga, ni glasa u Crnoj Gori! Nakon priča da uopšte nije sa porodicom, evo šta smo zatekli

J. G.
N. L.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Članovi porodice Kulić vrele, julske dane provode u Crnoj Gori.

Dok javnost danima bruji o njima, Kulići su spakovali kofere i otišli na more.

Kako smo saznali, oni odsedaju u jednom luksuznom hotelu, te je naša ekipa koja boravi u Crnoj Gori pokušala da ih pronađe.

Podsetimo, kako je Marija objavila na Instagramu, u Crnoj Gori će odmarati do prve polovine avgusta.

- Dragi naši, obaveštavam vas da smo Miljana, Željko, Siniša i ja na letovanju tj. na moru, od 19. jula do 7. avgusta. Ne pratimo emisije, niti bilo šta na TV-u jer uživamo u prelepom hotelu, na plaži, u hladu i odmaramo od mnogih opsednutih nama. Želimo svima da uživaju u životu kao mi - napisala je Marija Kulić u Instagram priči.

Ipak, juče se povela priča da Miljana Kulić uopšte nije sa porodicom na odmoru.

Bivši zadrugar Marko Đedović je navodno izjavio da je Miljana hospitalizovana, a Marija je objavila prepisku sledeće sadržine (vidi se samo deo poruke):

- Đedovićeve prepiske u kojima on kaže da Miksi nije sa vama na moru nego u ludnici, Bože sačuvaj ako je spao da se takvim lažima služi - napisao je neko Mariji u poruci, na šta je ona odgovorila:

- Naravno da nesrećnik laže kao i uvek. Smr*dina nesrećna, jadna, ni kučeta, ni mačeta, ali za odrona bolje. Nije dete za monstrume. Razj... porodica, on kao vuk samotnjak, nesrećan, vodi tuđe živote - istakla je Marija Kulić.

Ipak, u poznatom letovalištu od Miljane nema ni traga, ni glasa.

Dan smo proveli u kompleksu gde Kulići letuju, kao i na obližnjoj plaži, a zatekli smo samo Mariju Kulić dok se vraćala sa plaže.

Kulićka nije videla da je paparaci slikaju, pa je prošetala u bikiniju, ogrnuta crnim peškirom.

Kratko se zadržala na šetalištu, a potom se zaputila ka hotelu.

Inače, ovo je veoma redak slučaj da Mariju Kulić vidimo samo u kupaćem kostimu. Ni tokom učešća u rijalitiju nije se skidala pred kamerama, pa će ove fotografije biti pravo iznenađenje za sve.

(Telegraf.rs)