Desingerica ponovo zgrozio javnost! Pljunuo devojci u usta, Seka Aleksić burno reagovala: "Sledeće je..."

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: F.S./ATAImages, Twitter/@bonitaloquitaa

Pevačica Seka Aleksić oglasila se na društvenim mrežama povodom ponovnog šokantnog nastupa Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica u kom se vidi kako devojci iz publike pljuje u usta, a ona plazi jezik, širom otvara usta "da joj nešto ne ispadne"!.

On ne prestaje da intrigira javnost od samog početka muzičke karijere, publika je podeljena kada je on u pitanju, iako ima dosta fanova i ljudi koji vole njegov lik i delo, postoje i oni koji ga ne podržavaju.

Desingerica je na jednom od poslednjih nastupa bacao kore na publiku, razbijao jaja, rendao kačkavalj, a u Budvi u jednom klubu je u jednom trenutku legao na sto, a njegovi fanovi su "nagrnuli" na njega, kako bi ga usnimili i dodirnuli.

Međutim, sada se Seka Aleksić oglasila na platformi "X", te je podelila njegovu fotografiju sa nastupa kada je pljunuo devojci u usta, a prizor je zgrozio sve.

- Rekla sam vam da je sledeće p***nje po njima - napisala je Seka na društvenim mrežama.

Podsetimo, Seka je nedavno podelila video na svojoj platformi "X", u kom Desingerica jednom momku iz publike gura stopalo u facu, da bi isti dečko počeo da liže Despićevo stopalo što je izazvalo opšte gađenje javnosti.

- Imam utisak da im je izvadio i polni organ da bi isto ovo radili. Koliko je sve poremećeno, koliko je sistem vrednosti izgubio svaki smisao. Desingerica se ustvari za***ava sa njima. Svaka mu čast - napisala je pevačica.

Desingerica osim toga što redovno "krsti" publiku svojom patikom po glavi svoju publiku, na nedavno završenom Belgrade Music Week festivalu je na binu izašao u sanduku, što je iznenadilo njegove brojne fanove.

(Telegraf.rs)