Dragana i Željko napravili feštu u Bajinoj Bašti: Sjajni hitovi kao uvertira za jubilarnu manifestaciju

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto-kolaž: Milena Đorđević

Ove nedelje je Bajina Bašta bila centar dobre zabave. Naime, u ovom gradu se kao i svake godine treće nedelje u julu održava Drinska regata, koja ove godine slavi jubilej - 30. godina održavanja.

Osim čuvenog spusta niz ovu pograničnu reku, uveče su posetioci iz svih krajeva Srbije mogli da uživaju u muzičkom programu za koji su se organizatori opredelili. U petak veče, kao najava za glavno dešavanje manifestacije na izletištu Rača pevali su pre svega Željko Samardžić, a potom i Dragana Mirković.

Željko Samardžić je za sat i po vremena koliko je nastupao pred publikom otpevao mnogobrojne hitove i svi su sa njim pevali, prvo "Zato kradem", a onda i "Slutim", "Ljubavnik", "Kafanska pevačica", "Nije moje da znam". U jednom trenutku je i sišao sa bine kako bi se pozdravio i slikao sa publikom u prvim redovima.

Posle njega je nastupalo "Luče iz Kasidola" koje je napravilo pravu feštu. Pre svega je oduševila sve divnoj, dugom, crnom haljinom, pokazavši da je prava dama na sceni. Već je posle prve otpevane pesme "Umirem majko", zatražila od obezbeđenja i organizatora da joj usliše molbu i "liniju" gledalaca približe njoj kako bi imala bliskiji kontakt. Potom su usledili i njeni naredni hitovi, a koncert je trajao do duboko u noć.

(Telegraf.rs)