"Svaku noć prolazim teške momente i plačem": Aneli otkrila kako se oseća, ali prozvala Janjuša zbog kocke

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić koja je zauzela drugo mesto u rijalitiju "Elita" i Marko Janjušević Janjuš imali su zanimljiv susret pred emisiju "Narod pita".

Njih dvoje su se pojavili ispred zgrade Pinka, ali Janjuš nije bio raspoložen za izjave, dok je Aneli popričala sa okupljenim novinarima.

Kako se navodi, on je pre emisije otišao do kladionice, ali je sve izgubio.

S druge strane Aneli Ahmić pojavila se večeras u vatreno crvenoj haljini i otkrila šta se kod nje u životu trenutno dešava, ali i progovorila o odnosu sa Janjušem.

- Nikako nije protekao susret sa Janjušem, čula sam da je bio u kladionici, ali me to ništa ne čudi. Bio je pre neku noć u diskoteci, pre toga je bio u kazinu i prokockao 10.000 evra. Ljudi me linčuju danima kakva sam majka, jer nisam otišla kući da vidim dete, a ja sam ovde pod ugovorom i radim, na poslu sam. Janjuševa Kruna živi u Beogradu, moja Nora ne, ja ovde snimam emisije, nisam imala vremena, hvala Bogu pa idem sutra. Svaku noć prolazim teške momente i plačem, niko ne zna kako je meni u moja četiri zida.

- Eto koliko se Janjuš promenio, dokazao je kakav je otac, od kako smo izašli drugi dan je bio u kazinu. Od njega nema ništa, provocira me, jer nisam otišla da vidim svoju ćerkicu. To je čovek koji se nikada neće promeniti. Ja nisam spremna za vezu, on je još u mom srcu, ali ne mogu da pređem preko nekih stvari, ne znam šta bih ga pitala - izjavila je Aneli okupljenim novinarima.

(Telegraf.rs)