Tragično ubijeni policajac iz Loznice bio školski drug našeg pevača: "Dečko za primer, živeo je lepim životom"

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Youtube/Grand Online, Facebook/Nikola Krsmanovic

Mladi policajac Nikola Krsmanović ubijen je u Loznici, a njegov kolega je teško ranjen.

Faton Hajrizi, albanski državljanin za kojim se tragalo zbog ubistva policajca Nikole Krsmanovića i ranjavanja njegovog kolege Vjekoslava Ilića, ubijen je danas u Loznici.

Njega su likvidirali službenici MUP Srbije, koji su ga nešto pre toga, locirali u napuštenoj fabrici.

Pevač Dimitrije Kazić poznavao je Nikolu Krsmanovića, a zajedno su bili u srednjoj školi za policajce u Sremskoj Kamenici.

Dimitrije je bio peti, a Nikola treći vod, a pevač je za Telegraf ispričao da je mladi policajac bio miran i povučen momak.

- Bio je dobar dečko, miran, povučen. Trenirao je karate, redovan đak, dečko za promer. Ne može niko da kaže neku lošu reč za njega, da se nekom zamerio, da je nešto loše uradio. Živeo je lepim i dobrim životom - rekao je pevač i nastavio:

- On je stalno dolazio kod mene u sobu, jer je moj cimer bio njegov zemljak iz Loznice sa kojim se Nikola družio. Znao sam ga iz viđenja. Išli smo zajedno u školu četiri godine - ispričao je i rekao da je u šoku zbog svega.

- U šoku sam. Zajedno jedemo, zajedno pijemo, spavamo četiri godine. Bilo nas je 370 i svi se znamo. Kao porodica, a onda ustaneš i čiješ i vidiš ovo sve i ništa ti nije jasno. Šta ti je život, kako, gde sa kim... Gre'ota, to je prava reč za sve što se desilo - rekao je peval sa tugom u glasu.

Podsetimo, oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica nakon pucnjave, gde je Krsmanović podlegao povredama.

Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri.

(Telegraf.rs)