Haos tokom gostovanja Mione i Ša: Reper poludeo na devojku, ona odbija da dobije dete s njim

Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Youtube/ElitaOfficial

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sukobili su se u studiju tokom sinoćnjeg gostovanja, i to nakon što su počeli da pričaju o porodici, bebi i proširenju.

- Tebi je bitnije da gledaš ko te prati na instagramu a ne naš život, ovo sve ti radiš, opet ti dozvoljavaš svakakve uvrede, čim se šlihtaš Mići i tim ljudima drugim umesto da braniš našu ljubav -rekao je Ša.

- Nenade, ja ti kažem da ćeš ispasti ponovo budala, kao i mnogo puta pre toga - rekao je gledalac.

- Ma ja ne mogu više da ispadnem budala, nema ko me nije zaje*ao u životu, ko treba da vidi da ti prema meni nisi super. Ako su nam roditelji ne znači da su uvek u pravu, oni su ispali neispravni prema meni i ja bi se isto ponašao da su moji takvi. Kad dođeš u emisiju pokaži da me podržavaš, dozvoljavaš da mi pričaju da sam psihopata i bolesnik -rekao je Ša.

- Ne znam zašto ne možeš da istrpiš kritike, narod to misli o tebi, ako si idržao 10 meseci, možeš i sad ovo. Mene niko ne drži u kavezu i ja bih otišla da ne želim da budem sa tobom -rekla je Miona.

Haos se nastavio nakon što se uključila i druga gledateljka, koja ih je pozdravila i u pitala da li planiraju porodicu. Miona je bila izričita, što je Ša dokosurilo.

-Neću puno da vas mučim, veliki pozdrav za sve u studiju a posebno za Milana voditelja. Pozdrav za Mionu i Ša, samo bih htela Mioni da kažem nešto, ja bih volela da svaka majka ima tako vaspitano dete kao što je ona, mnogo je lepa i mislim da voli Ša. A za Ša, njega obožavam još od farme, ovde si malo posustao, ponašao si se kao razmaženo dete ali to je ljubav i ne smeš da reaguješ na prv, želim vam puno sreće i da ostanete zajedno -rekla je gledateljka.

- Ja samo želim Mioni da utuvim u glavu da joj neki ljudi ne žele dobro, ne mislim na porodicu, već na neke koji joj govore loše stvari i truju joj mozak -rekao je Ša.

- Da li se slažete da Ša uvek priča o roditeljstvu, svi znaju da bi bio super otac ali Mionu ne zanima to? -pitao je Milan.

-Mislim da je ona još uvek mlada žena i da nije spremna na dete -rekla je gledateljka.

-To je istina, nisam spremna još uvek, ja sam demantovala da sam htela sa Stanislavom dete, rekla sam da želim da sačekam još neko vreme -rekla je Miona.

(Telegraf.rs)