Oglasio se Alen Islamović, otkrio zbog kakve nezgode je završio u kolicima: "To je mukotrpno"

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Privatna arhiva/Ustupljena fotografija

Pevač "Bjelog dugmeta", Alen Islamović, završio je u invalidskim kolicima, a sada se oglasio i otkrio kakav problem ima.

Naime, nakon što je se na mrežama pojavio snimak na kojem se vidi da Alen nastup u kolicima, javnost se zabrinula.

Islamović se sada oglasio i otkrio zbog kakvog problema je završio u kolicima:

- Pokidao sam Ahilovu tetivu i tu se radi operacija da bi se tetiva vratila na njeno mesto. Igrao sam u Somboru tenis sa prijateljima i tamo se to i desilo, 6 sedmica moram nositi fiksator do kolena i ne smem se oslanjati na nogu i to je mukotrpno, zato sam u kolicima - rekao je za Blic.

- Posle otpevanog koncerta od dva sata, pevati sedeći je napor kao da dižeš rukama 100 kg nekog tereta dva sata i bol se spusti u nogu. Vi znate koje ja visine pevam da je tako lepo sediti i pevati svi bi operski pevači to radili, a i rokeri i normalno je da se pojavi bol tamo gde si ranjiv, ali danas imamo tablete pa ulazimo bol, u glavnom moji koncerti se neće otkazivati, a ni dugmetovi,moj godišnji ću koristiti u septembru i oktobru a sad je sezona rada i obećani koncerti se trebaju odraditi i treba se držati onog što sam obećao organizatorima i publici vidimo se.

Inače, Indira je sinoć, pre nastupa u Nacionalnoj klasi u Beogradu, saznala šta se dogodilo njenom kolegi što ju je šokiralo.

- Nisam videla kada se to desilo. Pustiću mu poruku posle - kratka je bila pevačica.

(Telegraf.rs)