"Ušli smo u raspravu, pokupila sam stvari i otišla": Miona otkrila kako je protekao razgovor sa roditeljima

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su ostali zajedno nakon završetka rijalitija, iako se njena porodica ne slaže sa tim odnosom, a sada su otkrili detalje privatnog života.

- Super smo, ne stajemo. Uživamo stvarno, zujimo i završavamo sve što treba. Ona je malo više spavala, ja ne, ustajem mnogo rano - rekao je Ša.

- Baš lagano, klopica, razvlačenje, gledanje tv-a - dodala je ona, pa otkrila kako je prošao susret sa roditeljima u Kragujevcu.

- Bili su ljuti, baš, baš. Ušli smo u razgovor, pokazivali su mi šta se dešavalo, klipove i objave, ja sam objašnjavala da nije tako. Ušli smo u malu raspravu, ja sam pokupila svoje stvari, otišla nazad i to je sve. Ja verujem da će biti bolje - rekla je Miona, pa je Ša otkrio kako su njegovi roditelji prihvatili Jovanovićevu.

- Bili su suzdržani, to mi je drago, ćale nije bio oštar i surov, samo mu je bilo žao što se tako dešava. Oni su super prihvatili Mionu, stalno je pozdravljaju... Biće spontano do burazera i keve, stalno pitaju za nju - govorio je Ša.

Nenad je prokomentarisao i to što ga Ivana, bivša žena, nikad ne pljuje u javnosti, samo je jednom istakla da joj je žao jer mu je karijera krenula nizbrdo, ali da nije imala scene s njim kakve je imao u rijalitiju.

- To je zato što zna kakav je život imala sa mnom i kako smo funkcionisali. Ovi koji me pljuju takođe znaju kakav život su imali, ali kad ne želim da se vratim tim odnosima udare po meni i budem najgori, a znam da nisam najgori. Neko sa kim sam bio šest i po godina može iz prve ruke da kaže - rekao je Aleksić za Pink.rs.

(Telegraf.rs)