Taki kipti od besa kad je saznao da su Maja i Krofak zajedno otišli sa žurke: "Nikad neću prihvatiti..."

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel, M. P./ATAImages, Printskrin: TV Pink

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, pojavio se na žurki povodom završetka Elite 7.

On je otkrio da li je zadovoljan Majinim plasmanom, kao i kako je zadovoljan Stanislavom kao budućim zetom. Nakon saznanja da je su Stanislav i Maja zajedno napustili žurku on je besan kao ris odbrusio da ga je ćerka razočarala, kao i da nikada neće prihvatiti njen izbor.

- Hvala svima koji su glasali za nju i pozdrav za ljude širom sveta koji su je doveli do dosada najbolje pozicije. Maja se uselila u novi stan, evo stigli su ključevi. Od tate je dobila prvu nagradu a sada neka uživa samo i neka putuje gde god poželi - a otkrio je i šta mislim o Stanislavu.

- Mene te stvari ne zanimaju, šta mačku briga šta miševi pričaju o njoj. Ne želim trenutno da pričam o nebitnim ljudima, da nije bilo Maje on ne bi bio tu gde jeste. Ja uvek glasam za ljubav tako da kako god ona odluči

Naknadno se saznalo da su Maja i Stanislav otišli zajedno sa žurke u nepoznatom pravcu, evo kako je on to prokomentarisao:

- Mene oni ne zanimaju stvarno, mnogo sam besan. Neka radi šta hoće, ja ih neću podržati niti me zanimaju. Maja neka ide ako hoće u Hrvatsku mene to ne zanima, neka se zabavlja sa kim hoće, nema tu ništa od ozbiljne veze. Ne zna se ko je gori od njenih prethodnih izbora - bio je izričit Taki.

(Telegraf.rs)