Kakva transformacija, Barbara Bobak više nije crnka: Lepa pevačica promenila boju kose, kida kako izgleda

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Prinskrin/Telegraf

Barbara Bobak je "zatresla" domaću scenu svojim novim miksom, a komplimenti se samo nižu.

Mladu pevačicu očekuju brojni nastupi tokom leta, a ona je sada rešila da obraduje fanove još nečim.

Naime, Barbara je promenila boju kose, pa sada više nije crnka već crvenokosa.

Ako ćemo u tačnu nijansu, ovo je mahagoni nijasna koja pevačici odlično stoji i dodatno ističe njene oči.

- Ups, uradila sam nešto - piše na Barbarinom storiju, a verujemo da su njeni pratioci oduševljeni.

Inače, ona će nastupati u Crnoj Gori i to u čuvenom "Top Hill"-u, i to kao najmlađi izvođač kome je pošlo za rukom da zakaže to esksluzivno mesto i bila je iznenađena jer je tamo teško zazazati nastup.

- Da, baš sam se iznenadila i bila u fazonu kao "ljudi, stvarno?!"... Ali očigledno da moj menadžment veruje mnogo više u mene. Drago mi je, ponosna sam na to. Potrudiću se, već se aktivno spremamo, to je na neki način mini koncert. Stvarno će biti nešto skroz drugačije od svih nastupa. Baš će biti dobro.

S obzirom na to da je reč o velikom prostoru i da je cena karte za Barbarin nastup pozamašna, odmah su se pojavile računice da za te dve noći u "Top Hilu" može da uzme i više od 100.000 evra "čisto".

- E, ja da imam sto hiljada, ne bih sad stajala ovde. (smeh) Šalim se. Ne, nije to. Ne ulazim u računice, niti sam brojačica novca, niti sam brojačica ljudi. Nije to baš tako, kao što se piše. Sve i da jeste, sve i da dođe do tog iznosa, tu postoji gomila troškova i svega. Meni to uopšte nije bitno. Meni je nabitnije da mi je data prilika da pevam tu, pa, koliko zaradim, makar i 500 evra, baš me briga. Pevala sam na "Top Hilu".

Kako je istakla, 100.000 evra bi uložila u neku nekretninu ili bi kupila "besan" auto, a kada je reč o "receptu za uspeh", ističe:

- Konkretno u mom slučaju je taj da sam samo svoja i da to je to. Ne foliram se. Ovo sad ispada kao da se hvalim, ali to je samo činjenično stanje i ja se ne foliram. Samo radim ono što volim i pevam muziku uz koju sam odrasla i koju osećam i koja mi se sviđa. Ne menjam fazon na mesec dana. Ne trudim se na svim silama da udovoljim svima i da budem prosto "people pleaser". Eto, to je jedan od recepta. Ljudi su zavoleli to što sam ja - rekla je pevačica, a šta je još izjavila pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)