Pevači i glumci apeluju da se skupe pare za malog Viktora: Potresna priča nikog nije ostavila ravnodušnim

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf.rs, Nikola Anđić, ATA Images/Antonio Ahel, Prinskrin/Instagram

Danas je na mnogim Instagram nalozima poznatih ličnosti u Srbiji osvanuo apel za pomoć malom Viktoru.

Njegovu potresnu priču prenosimo u celosti:

"Ovo je Viktor, moj najsladji prijatelj. Od kad je došao na ovaj svet bori se za život. To čini hrabro i bez odustajanja, kako njegova porodica tako i on. Rodio se sa cerebralnom paralizom, od najstrašnijih prognoza došli su do toga da je krenuo sa svojim bratom blizancem u školu i evo sedmi razred je. Sada umesto da je u školi, u parku sa svojim drugarima, on je ponovo u bolnici.Dijagnostikovan mu je maligni tumor na karlici sa metastazama u plućima i limfnim čvorovima . Ni jedno dete ne zaslužuje ovako nešto pogotovo ne neko ko se od rodjenja bori za život i svoj samostalni korak.

Ovim putem vas svim srcem i dušom molim da mu pomognemo u ovoj borbi da sakupimo sredstva kako bi dobio najbolja moguća lečenja i kako bi uspeo da ode na operaciju na klinikama koje budu davale najbolje šanse za izlečenje. VIKI dokazao si koliko si hrabar i kolika si čuda napravio znam da ćeš i sad. MOLIM VAS DA ZAJEDNO STANEMO UZ VIKTORA , na prvom mestu molitvom i pozitivnim mislima zatim i donacijama ko koliko moze. Dokazali smo mnogo puta da zajedno možemo sve, ajde da i ovu bitku dobijemo i postanemo heroji poput Viktora."

Naši glumci, glumice, pevači, voditelji su podelili Viktorov apel za pomoć. Od Ognjena Amidžića preko Milana Marića, Anđele Jovanović, Slobode Mićalović...

Donacije se mogu vršiti uplatama na:

Račun Fondacije Budi human

160-0000000406768-32

Devizni račun Fondacije

160-0054000008802-75

IBAN35160005400000880275

Swift/Bic DBDBESBG

I slanjem porke sadržaja 60 na 3030

Za Švajcarsku human60 na 455

(Telegraf.rs)