Šok tvdnje Dunje Ilić o novom dečku: "Davio me, udarao, ceo stan porazbijao, rekao da će ubiti dete šakama..."

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/ddunia_/ajla_begovic_official

Dunja Ilić, odnosno Ajla Begović je iznela šok tvrdnje o novom partneru.

Naime, ona je najpre objavila da ima novog dečka, a na svom profilu na instagramu je čak i dodala njegovo prezime, pa su mnogi pomislili da se udala za njega.

Međutim, ona je izašla u medije sa pričom da je on opasan prevarant i da se nije udala, a onda je na svom storiju podelila brutalne detalje o kako ona tvrdi, zlostavljanju.

On joj je razbio stan, slomio ruku, nije hteo da joj uzme anti bebi piplulu, a čak je pretio i da će ubiti dete golim rukama ako je trudna, zatim je Ajla napisala da je on narkoman, kao i da je prethodnu devojku zlostavljao, a onda poručila ostalim devojkama sa kojima je bio da se testiraju na polne bolesti. Navela je i da je tukao žene, nazivajući ga monstrumom, 6 ubistava na Floridi, da mu je majka umrla zbog njega i da dete ne viđa, a ostatak možete pogledati u galeriji ispod:

Napisala je i da joj je uništio stan, kao i da ima modrice po rukama, a na kraju je rekla da će ići na poligraf, kao i da je to cela istina, "Od A do Š", a takođe je napisala i:

- Nažalost, ova ekipa zna gde živim ako mi se bilo šta dogodi. Jasno je. Svejedno se ne plašim se, samo nek je istina na videlu, a poslednji stori koji je objavila je bio:

- Moram samo reći da je ovo prva osoba kojoj želim bolnu smrt bež griže savesti. Koliko je taj bolesnik života uništio - napisala je Ajla.

Na kraju je podelila i fotografiju sa modricama po rukama.

(Telegraf.rs)