Razvodi se Ivan Marinković! Pale teške reči, pominje i iseljenje iz stana: "Boli mene uvo za tvoj stan..."

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Prinskrin/Youtube/Pink

Jelena Marinković i Ivan Marinković zaratili su pred kamerama, a cela priča nema lep epilog.

Naime, oni su se svađali u dvorištu Bele kuće i pale su teške reči.

- Rekla mi je da mi priznaje, znam ja da nema snage, ali nije ona rekla. Ti si samo potvrdila, on je počeo, a ona samo govori "Da" - rekao je Ivan.

- Nisi ovo mogao da očekuješ? - pitao je Đedović.

- Nikad u životu. Za dva sata si imala priliku da mi kažeš, a skupila si hrabrost i rekla mi dve stvari koje nisu ni pomenute. On je ispričao stvari koje su me šokirale, a ona potvrđuje - nastavio je Marinković.

- On kaže iz svog ugla. Ne znam ni šta sediš ovde i obraćaš se ovim ljudima. Ceo život se ovako ponašaš, samo ti pričaš i ne slušaš druge, zato ti se ovo i dešava - govorila je Jelena.

- Ti si čekala da neko drugi kaže da bi ti bilo lakše - govorio je Ivan.

- Baš sam se nadala da ćeš da saznaš - rekla je ona.

- Gde ćeš sad? U Pančevo? - pitao je Ivan.

Foto: Prinskrin/Youtube/Pink

- Imam mamu i tatu, nisi me ti napravio. Boli mene uvo za tvoj stan. Mi posle ovoga ne možemo da živimo zajedno, nisam luda - odbrusila je ona.

- Naravno, nisam ja Bebica... Ne pitaš se ti. Ja sam ti već danas rekao da možeš da se oprostiš od mene - poručio je Ivan.

Inače, Ivan nije mogao da obuzda svoja osećanja nakon priznanja Uroša Rajačića da je već mesecima u tajnoj aferu sa njegivom suprugom Jelenom Marinković, pa je hteo da se suoči sa njom.

- Slušaj me idiote sad, rekla si mi da je hteo da te dohvati u zatvoru i rekao je da želi da te poljubi. Je l\ moguće da si ti meni ovo uradila?

- Htela sam više puta da ti kažem, ali sam ipak odlučila da ne priznam jer si ti krenuo odmah da skačeš i vrištiš. Ne poznajem ni ja sebe baš toliko kao što i ti mene nisi poznavao uopšte -rekla je Jelena.

- Ti si mislila da on neće sve ovo reći, ja ne mogu sa ovom ženom da pričam sada -rekao je Ivan.

- Saslušaj me sada, samo se*eš i pametuješ - rekla je Jelena.

- Da li si mi rekla da si mi ispričala sve i da ti preko ovih stvari ne bih prešao. Je 'l ti misliš da ću ja da ti pređem preko nekih stvari?! Ja sam tebe ispod trema pitao da li se desilo, ti si rekla ne i onda nisi htela da se zakuneš u Beku. Šta ima da te slušam sada kada mi do 45 minuta nisi ništa rekla - rekao je Ivan.

- Što se obraćaš drugima sada, njemu je samo bitno da priča sada nešto - rekla je Jelena.

Sve ovo se dešava neposredno pred veliko finale "Elite" koje će se održati u subotu, 13. jula.

(Telegraf.rs)