Baka Prase: "Nagrada 25.000€ za informacije, pljačka se dogodila blizu Novalje! Preživeli roli je na ruci"

E. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Jutjuber Baka Prase saopštio je pratiocima na Instagramu da je pokraden u Hrvatskoj.

Zarad snimanja spota za pesmu sa Vojažem, Baka je boravio u Novalji, a sa njim su, sudeći po objavama, bili i drugi jutjuberi.

- Pokraden sam. Sinoć nam je neko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i pare koje sam poneo za snimanje spota za pesmu sa Vojažem - istakao je Baka i otkrio kolika je šteta.

- Šteta: "Sve stvari, čak i odeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji roleksi, keš, odeća u vrednosti od 250.000 evra - napisao je poznati srpski jutjuber.

On se zahvalio hrvatskoj policiji koja je brzo reagovala.

- Hvala Bogu da smo ubedili Igora da ne ostaje sa u kući jer je mogao da nastrada. Hvala takođe i Hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao, doveli forenzičare i odradili uviđaj. Madam se da ćemo uskoro pronaći krivca - poručio je Baka Prase.

Baka je potom objavio i to da sledi nagrada onome ko otkrije informacije koja će pomoći u pronalaženju lopova, koju planira da dodeli nakon hapšenja i povratka satova.

- Nagrada 25.000e za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova. Nagrada nakon hapšenja i povratka satova. Pljačka se dogodila u Hrvatskoj, Pag, blizu Novalje - otkrio je još jutjuber, koji je na ruci nosio roleks.

- Jedini preživeli roli jer je bio na ruci - objasnio je svojim pratiocima Baka Prase.

(Telegraf.rs)