Brutalne slike Tee Tairović u bikiniju! Sve GORI, a komentari su hit: "Konačno da i ova žena vidi odmor"

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/tea_tairovic

Mlada zvezda Tea Tairović raspalila je maštu fotografijama sa plaže i odmora koji je konačno, usled niza nastupa i obaveza oko izdavanja albuma "Tea", priuštila sebi.

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu vredno radi i redovno nastupa, a pred leto tokom kog će nastupati skoro svakodnevno, ali i uporednih priprema za koncert u Beogradskoj areni 21. septembra, rešila je da nekoliko dana predahne daleko od Srbije.

Tea je zanosne objavila fotografije u bikiniju objavila na svom Instagramu, pokazavši još jednom zašto važi za jednu od najatraktivnijih i najpoželjnijih pevačica na javnoj sceni, a rekacije na njen izgled nisu izostale.

Međutim, pored komentara na račun njenog izgleda ima i niz onih duhovitih u kojima fanovi u neverici konstatuju da "ne veruju svojim očima da je konačno otišla na odmor".

"Ko je to konačno otišao na odmor?", "Aj odmori malo pa da razvališ tu Arenu", "Gledam i ne verujem, ti na odmoru", "E konačno da i ova žena vidi odmor i more, a da nije sa bine", "Bomba", "Tea, prezgodna si", "I ti malo da odmoriš", "Ludilo", "Žena mojih snova", "Zgodnoćo", "Drago mi je da si uzela malo vremena za odmor, previše radiš potreban ti je odmor, zaslužuješ ga", samo su neki od brojnih komentara ispod objave.

(Telegraf.rs)