"Poštovani sude i gledaoci..." Janjuš se obratio naciji nakon što je Aneli izašla, njegove reči šokirale

J. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pročitao pismo

Foto: TV Pink printskrin

U Beloj kući "Elite", trenutno je u toku anketa. Ukućani biraju najkoristoljubivije osobe.

Kada je na red došao Marko Janjušević, on je uzeo pismo i pred svima ga pročitao.

- Prva osoba je čovek koji koristi da dodiruje devojke, a to je Majčica, broj dva je Danka koja je koristila vreme da mi pomogne u rehabu - prvo je saopštio svoj izbor u anketi Janjuš, a onda rekao:

- Sad ću pročitati jedno pismo... Poštovani sude i gledaoci, više se obraćam ljudima koji gledaju atak na mene i pokušavaju da mi ubace reč u usta, pokušavaju da me obogalje svojim stavom i blate moj ugled, s tim vas obaveštavam da svi oni mogu samo da mi p**uše k***c -rekao je besno Janjuš, a onda se nadovezala njegova bivša partnerka Maja.

- Janjuš je broj jedan koji seje decu pa ih onda šutne, svi znaju koliko je koristoljubiv i gleda materijalnu stranu, uvek gleda ko je prva tema i na koga će da se nakače. Broj dva je Uroš koji je koristio ljude u prijateljstvu u trenutcima kad si se posvađao sa Aneli si bio dobar sa mnom i na trećem mestu Miona koja me je izdala u prethodnom rijalitiju, koristiš i Ša da sprema tikvice i onda ga ne poštuješ -rekla je Maja, a sve pogledajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)