Ko je suprug pobednice Zvezda Granda i čime se bavi: On je Šejli Zonić bio najveća podrška

S. Ž.
Vreme čitanja: oko 2 min.

U maju 2022. godine izgovorili su sudbosno „da“ na gala slavlju gde su okupili članove porodice, prijatelje i kolege

Foto: Telegraf

Pobednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić (30), koju su mediji prozvali bosanskom Adel, ne propušta priliku da deo zasluga prepiše svom suprugu zbog čega se mnogi pitaju ko je čovek koji je osvojio njeno srce. On je sinoć, u trenutku kad je Šejla proglašena pobednicom Zvezda Granda, gotovo zaplakao od sreće!

Šejla je osvojila srca publike i žirija uz neverovatnih 132.014 glasova od ukupno 529.000, a tokom ovog takmičenja joj je mentor bila pevačica Svetlana Ražnatović Ceca. U finale popularnog takmičenja ušlo je ukupno 20 kandidata. Od njih dvadeset u superfinale su ušli kandidati: Miki Sekulovski, Šejla Zonić i Andrijana Petrušovska. Pobednica "Zvezda Granda" Šejla Zonić dobiće statuu, pesmu i automobil, kao i kompletan marketing.

Tim menadžera će se pobrinuti oko nastupa i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama. A za sve to, pored Šejle, zaslužan je i njen suprug, tvrdi ona.

Armin i Šejla već dugo uživaju u ljubavi, a u maju 2022. godine izgovorili su sudbosno „da“ na velikom venčanju i proslavi gde su okupili članove porodice, prijatelje i kolege.

Malo ko zna da se Šejlin suprug policajac u Tuzli, a svoju uniformu sa ponosom nosi duže od 10 godina.

-Svaka kreativnost je dobrošla u životu. Pomaže nam da budemo ono što jesmo. Od svoje devetnaeste godine nosim uniformu koja ne dozvoljava kreativnost. Imam dvanaest godina radnog staža u policiji- otkrio je Armin na društvenim mrežama.

Armin je pre tri godine završio je i fakultet, pa se danas bavi i PR-om i marketingom.

- Zbog milion hirova nisam završio fakultet ranije - otkrio je Šejlin muž koji je sudeći po fotografijama na društvenim mrežama i veliki ljubitelj adrenalina.

Osim putovanja, veliku strast ima i prema jahanju, vožnji motora i kvadova, ali i sportu.

- Kad ja počnem da čistim po kući, sve bakterije ubijem, tako da verovatno jesam ‘Mica ubica’ i kod kuće. Ja dok čistim, suprug uživa (smeh). Šalu na stranu, svakako mi pomaže za sve što mi treba, za takmičenje i za sve kroz život. Kuću ću ja da čistim, bitno je da sam našla osobu kao što je on - istakla je Šejla nedavno za Grand, a na pitanje da li je savetuje kada su u pitanju nastupi, Šejlin muž je odgovorio:

-Ja sam i kritičar i podrška, ali osnov svake podrške je konstruktivna kritika. Kakav je to bračni par gde nema zvocanja, sa obe strane naravno?!

(Telegraf.rs)