Ovaj muškarac zaveo je najlepšu voditeljku RTS-a: Zgodni Bojan je stomatolog, a javnost o njemu malo zna

J. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Uskoro će izgovoriti "da" Dragani Kosjerini

Foto: RTS printskrin

Voditeljka Dragana Kosjerina udaje se za verenika Bojana Perduva!

Venčanje će se održati 9. juna, u jednom elitnom hotelu u Beogradu. Osim građanskog, imaće i crkveno venčanje, gde će prisustvovati najbliža familija i kumovi.

Lepa voditeljka je u srećnoj vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom već duže vreme.

Poznato je da Kosjerina privatni život krije od očiju javnosti, ali ipak, sa Bojanom objavljuje fotografije na Instagramu, te imamo priliku ponekad da vidimo koliko njih dvoje uživaju u ljubavi.

Poznati stomatolog je voditeljku zaprosio 2019. godine, međutim zbog kovid situacije svadba je odložena.

Voditeljka je pak, jednom prilikom progovorila o Bojanu, pa otkrila neke zaniljivosti.

- Imam momka sa kojim živim već duže vreme i to je nešto na šta sam ponosna. Nemam razlog da to sakrijem, već da se pohvalim. Mislim da oko toga ne treba stvarati mistiku. Volim lepe fotografije, takve i kačim zbog sebe, ne zbog medija. Bojan se trudi da takve i zabeleži. On je deo mog života, i to se na mojim profilima i vidi - rekla je Dragana o svom partneru jednom prilikom i istakla da mu komplimenti koje ona svakodnevno dobija uopšte ne smetaju.

- Iskreno, njemu to nije nikad smetalo. On je baš samosvestan i ambiciozan momak, koji u mom poslu ne vidi ništa sporno, a deo mog posla jeste eksponiranje. On se sa tim nosi na vrlo dobar način. Ništa mu ne smeta. Inače sam vrlo privatna osoba, a on je taj koji me nekad pogura i da mi motivaciju da budem otvorenija - pričala je Dragana Kosjerina ranije za Blic.

(Telegraf.rs)