Maja Berović i Ceca ukrstile glasove, dovele atmosferu u vili Ražnatović do "ključanja": Otpevale čuveni hit

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Za zabavu gostiju bili su zaduženi Petar Mitić i njegova supruga Ivana Pavković, ali su se za mikrofonom, kako obično biva, smenjivali gotovo svi

Ceca Ražnatović urpiličila je gala slavlje u vili na Dedinju, povodom rođenja trećeg unuka Isaija, a atmosferu je do usijanja upravo dovela ona sa koelginicom Majom Berović.

Pevačica i njen sin Veljko, okupili su članove porodice i prijatelje kako bi proslavili rođenje naslednika, a slavlju prisustvuje veliki broj poznatih ličnosti.

Za zabavu gostiju bili su zaduženi Petar Mitić i njegova supruga Ivana Pavković, ali su se za mikrofonom, kako obično biva, smenjivali gotovo svi.

U jednom trenutku se i Ceca latila mikrofona i zapevala svoje najveće hitove, ali je pravi spektakl nastao kada joj se pridružila i koleginica Maja.

Printskrin: Instagram/stevansruls

Njih dve su u duetu otpevale čuveni hit "Ne računaj na mene", koji su nedavno prepevale.

Kako su krenuli prvi taktovi, gosti su doslovno "poskakali" sa stolica i počeli da igraju.

Podsetimo, Maja je nasmejan, u društvu supruga Alena koji je u rukama nosio velepni buket ruža, i doterana, u farmerkama, crnoj majici i bež sakou došla na proslavu Ražnatovića.

Nakon što je odgovarala medijima na zanimljiva pitanja, Ceca ju je dočekala srdačno, te smo mogli da usnimimo koliko se zapravo pevačice poštuju.

(Telegraf.rs)