Evo gde možete da gledate prenos prvog polufinala Evrovizije: Srbija nastupa pod brojem 2

J. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim Srbije, u prvom polufinalu nastupiće još 14 zemalja

Foto: Shutterstock

Direktan prenos prve polufinalne večeri Evrovizije počinje u 21 čas na kanalu RTS 1, ali program uživo možete pratiti i na oficijalnom Jutjub kanalu "Eurovision Song Contest".

Naša predstavnica Teya Dora sa pesmom "Ramonda" nastupa pod rednim brojem 2.

Ipak, usled dolaska predsednika Narodne republike Kine, Si Đinping, u Srbiju, emitovanje na RTS1 će nakon 35 minuta od početka biti prekinuta.

- Za 35 minuta prekidamo emitovanje Evrovizije i uključujemo se sa aerodroma Nikola Tesla, kako bismo dočekali predsednika Narodne republike Kine, Si Đinping - saopštili su sa RTS.

Emitovanje popularnog muzičkog takmičenja nastaviće prenos na RTS2.

Zvanični kanal je objavio tačnu satnicu kada će nastupati kandidati, a Teya Dora će nastupiti tačno u 21.17.

Ova infomracija na društvenim mrežama je izazvala haos. Korisnici mreža nisu bili lenji i u tome su pronašli simboliku. Sabirajući brojeve, došli su do zbira 11, a ovaj broj prati našu Teya Doru od samog početka, kada se pojavila na "PZE".

Teodora je ranije više puta istakla da je mesecima pre nego što se prijavila na PZE ovaj broj počeo da je prati, te verujemo da će je dovesti i do finala.

Osim Srbije, u prvom polufinalu nastupiće još 14 takmičara iz Kipra, Litvanije, Irske, Ukrajine, Poljske, Hrvatske, Islanda, Slovenije, Finske, Moldavije, Azarbejdžana, Australije, Portugalije i Luksemburga.

(Telegraf.rs)