Nadežda Biljić prvi put otvoreno o Tominom vanbračnom sinu: "Nisu u kontaktu, to su osetljive stvari"

A. Š.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica otkrila detalje o Panićevom vanbračnom sinu

Foto: Marko Jovanović. ATA images

Pevačica Nadežda Biljić je poznata po učestvovanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ali i po rijalitiju Zadruga gde je i upoznala svog sadašnjeg supruga Tomu Panića.

Nakon vrlo turbulentnog odnosa, oni su izgradili porodicu, te uživaju u skladnom braku sa sinom Longom, koji je kruna njihove ljubavi.

Pevačica je sada progovorila o Panićevom vanbračnom sinu koji, navodno, živi u Kini.

- Ne bih imala ništa protiv da Toma sina dovede kod nas, ali kao što sam već rekla, ne bih se u to previše mešala. To je Tomin život pre našeg braka i on najbolje zna šta treba da radi po tom pitanju. Decu obožavam i Longov brat je dobrodošao u naš dom - rekla je Nadežda, pa otkrila da li je Toma u kontaktu sa sinom i njegovom majkom.

- Nije u kontaktu - rekla je kratko, pa dodala da li nešto radi povom toga da ostvari isti.

- Sigurno mu je kao ocu teško što je situacija takva kakva jeste. To su osetljive stvari. Nadamo se da će se to promeniti - istakla je ona.

Nadežda je sada otkrila da redovno nastupa i bavi se svojom karijerom, ali je ispričala da nije bilo lako.

- Situacija je sada mnogo bolja. Kao što i sami znate, pojedini menadžeri guraju u prvi plan svoje pevače zbog kojih mi koji nismo u određenim klanovima nismo mogli da dođemo do izražaja. Takođe, širile su se glasine da pijem i da ne dolazim na nastupe. To se promenilo, sada sam vrlo posvećena poslu i sve funkcioniše kako treba - rekla je Nadežda za Kurir.

Podsetimo, Nadežda je pevačica raskošnog glasa koja je dugo na javnoj sceni, ali je imala vrlo turbulentne periode kako na privatnom polju, tako i na poslovnom.

Ona je sada priznala da i dalje nije naučila da raspolaže novcem.

- Pare nisu problem, para nema. Moj muž Toma mi ne dozvoljava više da idem u šoping, on mi kupuje stvari i donosi jer ja uzimam svašta što mi ne treba. Ekonomičnost i pametno ulaganje su ključ - rekla je Nadežda, pa dodala:

- Ne smem da kažem koji je najveći bakšiš koji sam dobila. Toma i majka me kritikuju ceo život. Ja nemam osećaj za pare, 5 evra i 500 evra su mi isto. Nemam osećaj prema novcu jer je to stvar koja se vrti u krug. Nikad nisam jurila novac i ulazila ljudima u džep. Ako neko hoće da mi da bakšiš, da mi tako što dođe do mene - rekla je ona.

Pevačica je već nekoliko godina u skladnom odnosu sa partnerom Tomom Panićem, a imaju i sina kom su dali ime Longo.

Toma je nedavno postao njen menadžer, a sada je otkrio kako je to uticalo na pevačicu.

- Pre mene su je iskorišćavali da peva za mnogo manje novca. To sada ne može jer ona više nije radni pevač. Ne može da peva samo za bakšiš - rekao je Toma za Blic.

(Telegraf.rs)