"Sve godine je sveo na mulj i blato! To govori o čoveku koji..." Pevačica žestoko "udarila" na Harisa

M. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dešavaju se skandali, ali to govori o čoveku", rekla je Kaja

Foto-kolaž: Mileta Mirčetić, Milena Đorđević

Domaću estradu je u poslednje vreme obeležilo niz razvoda, a sada je o toj temi svoje mišljenje dala i pevačica Kaja Ostojić, koja je i sama prošla kroz težak period.

- Ja sam uvek na strani žena. Svaki razvod je težak, ja bih volela zaista da ljudi, ako su oboje normalni, da u tom mučnom procesu prođe sve mirnim putem, ali neretko to nije slučaj. Tako da se dešavaju skandali. Ali to govori o čoveku - rekla je naša pevačica za domaće medije, aludirajući na Harisa Džinovića, koji je izneo niz detalja iz braka sa Melinom, pa dodala:

- Ne razumem kako posle svega i posle zajedničke dece i svega što ste zajedno stekli, nekako se na kraju sve svede na taj neki mulj, blato. Meni to govori o čoveku koji sve godine pretvori na kraju u blato, na izjave, ružne gestove, da sad ne imenujem nikoga, ali ko razume, shvatiće.

Kaja je nedavno iznenadila mnoge kada je na društvenim mrežama objavila sliku sa novim dečkom i saopštila da je verena.

Pevačica je pozirala sa novim izabranikom na kojoj se vidi kako je grli i ljubi.

Na drugoj fotografiji u prvom kadru su njihove ruke, na kojima sija prsten.

U opisu objave stavila je samo emotikon crnog srca, a čestitke njenih pratilaca su odmah krenule da se nižu.

Inače, ovo je Kajin četvrti verenik. Ćerku Nikolinu je dobila sa prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem, za koga se udala kada je imala samo 19 godina, a naslednica im danas živi u Americi.

Uroš Duvnjak, nekadašnji košarkaš, bio je Kajin drugi muž, a njihov brak nije potrajao. Kajin treći muž bio je svetski poznat di-džej Džunior Džek, zbog kog je dugo živela u inostranstvu.

(Telegraf.rs)