Ovaj odgovor je Melina ranije dala kada su je pitali zašto ne želi da rodi treće dete: "To bi mi uskratilo..."

J. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Govorila o "slici savršene familije"

Foto: ATA Images

Razvod pevača Harisa Džinovića i modne dizajnerke Meline Džinović jedna je od glavnih tema u javnosti proteklih nedelja.

Dok muzičar veoma jasno i glasno iznosi svoj stav, Melina odbija da se oglasi za medije, a nedavno smo pisali i o tome da je upala u porodičnu kuću, kada je sa pevačem imala sukob, zbog kog su završili u policiji.

Melina i Haris imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, a jednom prilikom dizajnerka je otkrila zbog čega ona i Haris nisu želeli još da prošire porodicu.

- Ne planiramo treće dete jer smo suprug i ja veoma slični. Imamo devojčicu i dečaka, čime je upotpunjena slika savršene familije, a život smo organizovali tako da sve odlično funkcioniše. Volim da spavam do dvanaest sati, odlazim na trening i putujem sa suprugom, a treća trudnoća sve bi mi to uskratila - rekla je svojevremeno Melina i otkrila na koji način vaspitava naslednike.

- U mojoj kući vlada patrijarhalno ponašanje, kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita. Divno je to što je moj muž uspeo da izbalansira da moje i njegove želje budu ispunjene. Decu vaspitavam tako da se odmah smire kada ih otac oštro pogleda. U našoj kući nema modernog vaspitanja i ne dopuštamo im hirove. Često dobijaju i kaznu koja podrazumeva da sedam dana nema slatkiša - rekla je Melina Džinović ranije, prenosi Blic.

(Telegraf.rs)