"Ko sve ima decu, ja ću biti otac za primer!" Filip Car doneo bitnu odluku, rešio da se promeni iz korena?!

A. Š.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Filip i Aleksandra su u više navrata raskidali i mirili se, te sada mnogi komentarišu kako su ipak u dobrim odnosima

Foto-kolaž: Kobra, Antonio Ahel/ATA Images

Bivša pobednica "Zadruge", Aleksandra Nikolić, će se uskoro ostvariti u ulozi majke po prvi put, dok ponosni otac Filip Car sitno broji do tog dana.

Njihov odnos je mahom bio turbulentan, a svoju ljubavnu priču su započeli u pomenutom rijalitiju u kom su zajedno učestvovali, te su vezu nastavili i u spoljnom svetu.

Usledila je i veridba, a nakon šeste sezone rijalitija, kada je Aleksandra i pobedila, ostala je u drugom stanju i saznali su da čekaju devojčicu.

Njih dvoje su u više navrata raskidali i mirili se, te sada mnogi komentarišu kako su ipak u dobrim odnosima.

Kako navodi izvor za domaće medije, Filip je spreman za dolazak bebe na svet i tvrdi da će biti najbolji otac.

- Filip i Aleksandra sada dobro zarađuju, oboje imaju dosta novca što od reklama, što od drugih poslova, ali treba razmišljati na duže staze. Filip je sad rekao Aleksandri da je ubeđen da će biti otac za primer. Hoće da nađe stalan posao jer ne zna koliko dugo može da se živi od reklama, tako da sad gleda kako da se i to reši. Rekao je Aleksandri: "Hoću da nađem dobar posao i da budem najbolji otac na svetu! Ko sve ima decu, ja ću biti otac za primer. Mnogi su se smejali kad sam to rekao, ali kada se zainatim sve će da dođe na svoje" - rekao je Car, a Aleksandra se smejala, navodi izvor, prenosi Republika.

Podsetimo, Aleksandra broji dane do porođaja, a kako prenose domaći mediji, ona je odlučila koje prezime će nositi njihova naslednica.

Naime, pobednica Zadruge je rešila da to bude Car, s obzirom na to da je sa ocem njenog deteta rešila sve nesuglasice, piše "Alo!".

Putem mreža ona svakodnevno svoje pratioce obaveštava kako provodi trudničke dane, te ne krije da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke.

Sada je otkrila da su u toku poslednje pripreme pred porođaj. Najpre je pokazala da je pokupovala sve osnovne potrepštine za prve dane svoje babe, zatim je slikala gepek sa torbom i stvarima za predstojeći porođaj, a onda je pokazala da se priprema i krevetac.

- Sklapamo krevetac. Živa sam, zdrava sam, ne čitajte niskobudžetne lažne naslove. Nikakve tumore nemam, niti sam u bolnici. Ja nikad jača na nesreću mnogih - poručila je Aleks.

(Telegraf.rs)