JK i Prija kao vatrene tigrice u skoro identičnim komadima, ali u razmaku od 3 i po meseca: Cifre su paprene

A. Š.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Prija je ponela sličan autifit na koncertu kao JK prošle godine

Foto: Telegraf.rs, Printskrin: Instagram/karleusastar

Aleksandra Prijović proteklih dana je u centru pažnje zbog rasprodatih koncerta u Hrvatskoj, ali svakako i zbog stajlinga za koncerte, koje za ovu turneju baš pažljivo bira.

Ona je na svom četvrtom koncertu u Osijeku ponela skoro isti autfit kao Jelena Karleuša, ali u novembru prošle godine na svom nastupu.

Jelena je tigrastu kombinaciju nosila zimus, kada je bila odevena u "Dolce & Gabbana" od glave do pete: tigrasti donji deo platila je 695 evra, top 895 evra, dok je za čizme platila 1.150 evra.

Aleksandra je nosila iste čizme na koncertu u Osijeku, ali obukala mini-haljinu tigrastog dezena, čija je cena 1.450 evra, ali je imala i rukavice od 500 evra, kao i crni kožni pojas.

Podsetimo, Aleksandra Prijović nedavno je srela pop divu Jelenu Karleušu u jednom beogradskom restoranu, kada smo ih ekskluzivno i uslikali zajedno.

Njih dve su tada kratko proćaskale, a Prija se sada oglasila o tom susretu i otkrila kako je protekao.

- Ja sam se susrela sa njom u restoranu. Izlazila sam iz restorana i srela sam je i, kao uvek kad se sretnemo, pozdravim se, pitam "Kako si" - započela je priču Aleksandra i dodala:

- Pitam za njenu porodicu, meni je to potpuno normalno. Ja nisam od onih koja će okrenuti glavu kada vidi svog kolegu. Gde god da se nalazim ja pozdravim svakog. Jeste da ona mene nije prepoznala, jer sam bila kao devojčica. Filip je bio tu sa drugarima. Svratila sam tu i pozdravila ga, ona nije ni očekivala da će da me vidi - ispričala je mlada muzička zvezda za K1.

Jelena Karleuša se na ovu temu takođe oglasila, putem društvene mreže Instagram.

- Prija je izuzetno PRIJAtna žena koja mi je prišla sa puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me je podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac koje su isto tako mega fine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj (smeh)) i da me tim "mac, mac" pristupom potpuno razoružaju! - napisala je Jelena.

- Da sam muško vrtele bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, a ovako imaju svu moju podršku - dodala je pop diva u svom duhovitom maniru.

(Telegraf.rs)