"Moj tata se ženio 13 puta, a ja...": Acko šokirao detaljima o porodici - jednim posebno izazvao čuđenje

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja sam se ženio dva puta profesionalno, odnosno registrovano", rekao je on

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Acko Nezirović otkrio je detalje i svojoj prošlosti, braku, a potom sve iznenadio činjenicom da se njegov otac ženio čak 13 puta.

Kako je istakao, njegova baka stala je na ludi kamen sa samo 13 godina.

- Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao dete. Oni su sa Kosova i Metohije - rekao je Acko.

Pevač je progovorio i o svom braku.

- Kada je moj otac upoznao moju majku, to je bilo 1959. godine, onda se rodio moj brat, pa ja. Ja sam se ženio dva puta profesionalno, odnosno registrovano - priznao je Acko.

Ipak, više nije želeo da staje na ludi kamen.

-Sve su moje veze dugo trajale i sve su bile sa mnogo ljubavi. Tip sam osobe koja kada voli mnogo, a znam da volim mnogo, onda tražim da mi se mnogo i uzvrati. Ja kidam da to traje što duže, ali kada vidiš da to ne može onda to pukne - ispričao je Acko.

Ipak, Acko kaže da će možda biti 'treća sreća' kada je brak u pitanju.

- Imam samo starijeg brata 11 meseci. Prvi brat koji se rodio je preminuo ubrzo nakon rođenja. I brat mi se ženio takođe dva puta kao i ja. Ja se nadam da će treća sreća da bude uspešna. To mi jedna komšinica stalno govori. 'Treća je Acko prava', kaže mi. Šta ja znam, možda će tako i biti. Iako nebude, nije meni problem da se oženim - objasnio je Acko za Blic.

(Telegraf.rs)