Isplivao snimak Cece koji pokazuje kako je sve počelo: Kratka kosa, okružena ljudima, a atmosfera "gori"

M. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je bila jedna od tezgi Svetlane Ražnatović, iz davne 1989. godine

Foto: Telegraf.rs

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je na sceni skoro 35 godina, a publika je zavolela zbog neverovatne boje glasa i emocije koju prenosi kroz svoje pesme.

Na internetu, osvanuo je snimak Cecinog nastupa, i to sa samog početka karijere.

Ceca je tada imala kratku kosu, a pesmom "Vremena se menjaju", atmosferu je dovela do usijanja. Još tada je bilo jasno da korača krupnim koracima ka uspehu.

Ceca je do danas izdala 16 studijskih albuma, a poslednji "Autogram", svojoj publici je predstavila 25. juna 2016. godine.

Davne 1993. godine imala je svoj prvi koncert pred 10.000 ljudi na beogradskom stadionu "Tašmajdan". Godinu dana posle toga u hali "Pionir" takođe pred 10.000 ljudi, a već sledeće godine u istoj hali, sa istim brojem ljudi.

Ceca je do danas napravila preko 100 pesama, od čega su 80% hitovi.

Prva pesma joj je bila "Cvetak zanovetak" 1988. godine, nakon nje "Lepotan", 1989. godine, nakon čega su se hitovi samo nizali.

Za Novu godinu muzička zvezda je nastupala na Zlatiboru, a tom prilikom je za medije otkrila i kakvi su joj dalji planovi:

- Mislim da je sada vreme za neku koncertnu pauzu. Imamo u februaru nastup, nekih mesec dana pauze, ali ću se tih mesec dana posvetiti albumu i da sa Futom uhvatimo taj neki ritam. Već smo se dogovorili preradićemo neke moje stare pesme koje su on i Marina radili, da ih prepevam u novom aranžmanu. Krenuli smo sa Majom Berović i duetom "Ne računaj na mene". Mislim da će to biti super stvar jer mi je na tim pesmama dečija boja glasa i sada bih volela da to snimim sa ovom bojom i da dam neki drugi pečat.

(Telegraf.rs)