Influenserka spasila mačka sa ulice, pa iznela užasnu istinu: "Bio je drogiran da bi se s njim prosilo!"

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Taj mačor je bio izgladneo", ispričala je ona

Printskrin: Instagram/inesklara

Influenserka Ines Klara objavila je tužnu sudbinu mačke koju je spasila sa ulice, a koja je jedan prosjak koristio kako bi privukao pažnju prolaznika.

- Dragi ljudi, molim vas šerujte ovaj video kako bismo što pre našli dom ovom divnom, pitomom mačoru. Bio je maltretiran i drogiran kako bi se prosilo sa njim u samom centru gada. Čudilo me je kako ne skače ka pticama, kako ne trza od ljudi kao što bi radila većina mačaka. Kada sam ga videla ponovo, bauljao je u vukao neke lance sa sobom i očima bukvalno tražio pomoć. Kako nikog nije bilo pored njega, uzela sam ga i odvela najbližem veterinaru koji je ustanovio da je pod sedativima i da zato ne reaguje normalno na okolinu (tako se životinje koriste da se sa njima prosi po Beogradu - drogrijaju se) - napisala je ona.

Mačka se trenutno nalazi u privremenom domu, ali manekenka ne gubi nadu da će uskoro pronaći dom.

- Taj mačor je bio izgladneo, očistili smo ga od buva i parazita, uskoro će vakcina i kastracija. Sad je u privremenom domu u kom ne može ostati još dugo i hajde da mu zajedno nađemo dom. Maza je, pitom, obožava da se igra i da jede, može u dom u kom ima još neka mačka, verovatno i pas - dodala je manekenka u opisu videa.

(Telegraf.rs)