"Sebi sam u 2024. godini poželela bebu": Stanija nakon ljubavnog brodoloma otkrila da li se pomirila s Asminom

J. S.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrila je i kako je provela Novu godinu

Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević otkrila je da u 2024. godini ima jednu želju, da postane majka. 

Starleta, kojoj je prošla godina bila jedna od najtežih, zbog javnog ljubavnog brodoloma, kaže da se nije pomirila sa Asminom Durdžićem.

Ipak, otkrila je kako je provela Novu godinu.

- U 2023. je bilo mnogo lepih trenutaka, kakvi su useljenje i uživanje u novom domu u Srbiji, zatim preseljenje u novi dom u Majamiju. Imam i dva luksuzna automobila o kojima sam do pre nekoliko godina mogla samo da maštam, posetila sam Aziju, oduševila sam se Kinom. Vredno sam radila i ponosna sam na svoje uspehe, ali i oni manje lepi momenti su sastavni deo života. Sve se dešava s nekim razlogom - kaže ona.

Stanija je priznala i šta je sebi poželela u Novoj godini.

- Sebi sam u 2024. godini poželela bebu - otkrila je Stanija i sumirala utiske iz prethodne godine.

Godinu koja je prošla pamtiće i po nekim ružnim situacijama, pre svega medijskom linču zbog ljubavne veze s Asminom Durdžićem.

- Godinu 2023. mi je obeležila javna ljubavna afera. Zbog nje sam doživela ozbiljan medijski linč i emotivni brodolom koji ste svi mogli da gledate! Ali preživela sam i to, idemo dalje - istakla je Stanija i na iznenađenje mnogih, dodala:

- Novu godinu nisam dočekala sa Asminom u Majamiju, već sa najmilijima u Srbiji. Dok sam bila mlađa, više sam volela da idem u provod, a kako idu godine, više me ispunjava kućna atmosfera, ukrašen dom, kamin, svečana gozba sa najmilijima i da ranije legnem da spavam. Kada sam bila mlađa i nisam imala toliko mogućnosti ili kada sam radila u Americi, za naš Božić tamo je običan dan, osećala sam se toliko prazno i tužno i umela sam te dane da preplačem! Zato sam se izborila da život podesim kako želim i da sebi priuštim što više srećnih trenutaka - otkrila nam je ona i dodala:

- Praznici su vreme kada sve zaustaviš i prepustiš se radosnoj atmosferi s najmilijima, ukrašenom domu, kaminu, mekim pidžamama, poklonima, i uživaš u momentu - rekla je Stanija za Alo.

(Telegraf.rs)