Ovo je majka Milice Pavlović: Objavljena jedina fotografija na kojoj su zajedno

E. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedavno je prvi put za javnost pokazala oca, međutim o mami je retko kada govorila...

Foto: Nikola Anđić

Milica Pavlović u nekoliko navrata je govorila o svom odrastanju u selu Gornji Bunibrod sa bakom i dekom, dok je o roditeljima koji su razvedeni, pogotovu o mami, retko govorila.

Koliko je bila vezana za baku i deku dovoljno i govori činjenica da je posle dve godine provedenih kod oca u Švajcarskoj odlučila da se vrati u Gornji Bunibrod, kako bi bila uz svoje najmilije i to do njihovog poslednjeg dana.

Nedavno je prvi put za javnost pokazala oca, međutim o mami je retko kada govorila. Nakon razvoda od oca Dragoslava, Miličin kontakt sa majkom se proredio, a onda i prekinuo.

Sada je, dva dana posle njenog solističkog koncerta u Štar Areni na društvenoj mreži "X" isplivala njena fotografija iz detinjstva, sa majkom, koja je oduševila korisnike mreža uz najčešći komentar da je "lepotu nasledila upravo od majke".

I sama Milica nije mnogo puta pričala o odnosu sa majkom, a kako je u jednom intervju svojevremeno otkrila, kontakt sa majkom nema isključivo jer se majka udaljila sama od nje, a da je majčinsku ljubav dobila od bake i deke.

- Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede.

Kako je tada istakla, majku Mirjanu Đorđević nije videla više od deset godina. A otkako se na internetu pojavila njena fotografija, mnogi kažu da Milica neodoljivo liči na nju.

- Zbog nekih okolnosti imala sam priliku da je jednom vidim izdaleka, i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu naučena sam da budem borac i da verujem najviše sebi, da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem - rekla je pevačica za medije.

(Telegraf.rs)