Šaviju pitali znaju li joj roditelji šta objavljuje na OnlyFansu: "Od tog novca sam renovirala kuću!"

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Šavija je priznala da njeni roditelji znaju kako funkcioniše sajt za koji se snima

Printskrin: Instagram/natasa.savija

Starleta i bivša rijaliti učesnica Nataša Šavija je u poslednje vreme viralna po društvenim mrežama jer snima eksplicitni sadržaj više nego ranije.

Kako navode domaći mediji, starleta je podigla cenu za sve koji žele da pristupe njenom sadržaju posle skandala sa Stefanom Karićem, a postoje i popusti koje reklamira po mrežama, pa tako dolazi do veće zarade.

Sada je pozvala pratioce preko Instagramu da posete njenu stranicu na sajtu za odrasle Onlyfans, gde objavljuje intimne fotografije i snimke.

- Posle skandala o kom je brujala javnost nisam mogla da se snimam za Onlyfans, a tu sam imala dobru zaradu. Pričala sam da sam renovirala kuću od tog novca, naravno, malo mi je pomogao i otac, pa smo zajedno uložili. Tek nakon što su mi lekari sada sredili oko koje je bilo skroz spalo od siline udarca, ponovo sam ona stara. Od žene koja nije smela da izađe iz kuće posle skandala došli smo do toga da ponovo povratim samopouzdanje i nastavim dalje - rekla je Nataša za Republiku, pa objasnila da njena porodica kod kuće nije upućena u sadržaj koji snima:

- Moji znaju otprilike kako ovaj sajt za koji se snimam funkcioniše, ali zašto bi gledali šta izbacujem? Sajt je zaključan za sve koji nisu pretplaćeni, a da biste imali pristup svemu što objavljujem, morate da budete član, odnosno platite iznos za ceo mesec.

Podsetimo, starleta Nataša Šavija je prepoznatljiva po svojim provokativnim fotkama i snimcima, te je odlučila pre više od dve godine da zarađuje preko platfome "Onlyfans" koji je sajt za odrasle, gde pretplatnici uplaćuju određenu svotu novca kako bi gledali njene objave, intimne fotografije. Starleta ne krije da, kako je govorila, ne želi džabe da deli fotografije, već da preko njih zaradi.

(Telegraf.rs)