Ćerka jedinica Nede Ukraden je prava lepotica: Vlasnicu salona retko imamo prilike da vidimo u javnosti

A. Š.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Ćerka Nede Ukraden se pojavljuje u javnosti, a najviše se posvetila porodičnom životu

Foto: ATA images, Instagram/Jelena Bilbija Minovic

Pevačica Neda Ukraden ima ćerku jedinicu Jelenu Bilbiju Minović , koja za razliku od majke, nije želela da se bavi javnim poslom. Ona se posvetila porodičnom životu, a u javnosti je tek ponekad vidimo.

Neda je ćerku dobila sa pokojnim suprugom Milanom Bilbijom, a iako je prava lepotica, retko se pojavljuje sa majkom na javnim događajima.

Jelena je uspešan direktor marketinga, a vlasnica je salona za ulepšavanje u Beogradu.

- Moja želja, kao svake normalne žene, pogotov razvedene, je da vidi srećno dete, kako ima svoju porodicu - rekla je Neda jednom prilikom o ćerki, koja sa mužem Pecom ima troje dece, bliznakinju Aleksandru i Nedu, kao i sina Dušana.

- Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima - rekla je Jelena jednom prilikom za "Blic" o zajedničkom životu sa decom, suprugom i majkom Nedom.

Podsetimo, Neda Ukraden često ističe kako ima stabilnu i jaku porodicu sa kojom može da podeli i dobro i loše.

Gde god da se pojavi, njena ćerka Jelena je uvek uz nju,a mnoge fascinira i njen odnos sa zetom Predragom Pecom Minovćem, koji je istetovirao njen potpis.

I dok mnogi nagađaju da je to uradio kako bi joj se dodvorio, Neda je otkrila pravu istinu.

- Ćerkinog muža sam prihvatila kao svoje dete. Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zato što sam mu pomogla oko zdravlja. Insistirala sam da ode na jednu kliniku i uspešno smo sve rešili. Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je da oslepi na jednom oku. Bogu hvala, sve je dobro prošlo, a on je iz zahvalnosti odlučio da istetovira moj potpis - objašnjava Neda i dodaje:

- Jelena i zet imaju moju podršku u svemu, uvek ću stajati iza njih. On je dobar muž i roditelj, ali i domaćin. Poštujemo se, meni je to i više nego dovoljno, uvek smo tu jedni za druge. život je more obaveza, zajedništvo porodice mora da se vrati, nedostaje nam to u društvu.

(Telegraf.rs)