Oglasio se Brendonov otac nakon što mu je sin otvorio profil na sajtu za odrasle

J. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Stranica koja se bavi komentarisanjem rijaliti učesnika pronašla je Brendonov profil, a u komentarima objave mnogi su poručili da je bivši zadrugar prelep, te da je već sada lepši od većine devojaka

Printskrin: TikTok

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon otvorio je sajt za upoznavanje na kojem se predstavlja kao trans žena Milica.

On je takođe napomenuo da ima 30 godina, kao i da je otvoren za intimno druženje, ali isključivo u njegovom stanu koji se nalazi na Novom Beogradu.

Stranica koja se bavi komentarisanjem rijaliti učesnika pronašla je Brendonov profil, a u komentarima objave mnogi su poručili da je bivši zadrugar prelep, te da je već sada lepši od većine devojaka.

Ovim povodom oglasio se i Brendonov otac Radica Radonjić, koji je prokomentarisao sinovljev postupak o kojem danas svi pričaju.

- Nisam video i ne zanima me. Brendon ima svoj život i ja se ne mešam u to što on radi. Mi smo u normalnim odnosima, redovno se čujemo i viđamo, ali nisam upućen u njegove sklonosti i navike - kaže Radica za Informer.

Inače, Brendon se najpre pojavio u rijaliri programu "Veliki Brat", i tada nije imao nijednu estetsku korekciju na sebi. Važio je za pravog zavodnika, i mnoge žene su ludele za njim.

(Telegraf.rs)