Pevač priznao da je varao glumicu! Isplivali detalji koji su noćna mora svake žene: "Slučajno sam videla..."

S. J.
Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete", pričala je Aleks Ognjena

Foto: Instagram alexognjena/dorispincicrogoznica_doda

Glumica Doris Pinčić i pevač Boris Rogoznica, koji imaju dvoje dece iznenadili su mnoge kada je obelodanjen razlog razvoda, a to je prevara od strane pevača.

On je priznao da je prevario glumicu sa kantautorkom Aleksom Ognjenom, a ta romansa je trajala od 2016. godine, pa sve do 2019. godine.

- Moje poverenje i prijateljstvo iskorišćeni su i zloupotrebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku slabosti popustio pod 'muškim hormonima' i napravio veliku grešku koja će me pratiti ceo život. Najviše mi je žao što sam time povredio svoju porodicu i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage da mi oproste jednog dana - rekao je on tad za hrvatski "Stori".

Aleks Ognjena je u jednom trenutku ispričala je i kako je počelo njeno "druženje" sa Borisom za 24sata.hr.

Kako je rekla, upoznali su se na predavanju o muzičkoj industriji.

- Na jednom takvom predavanju pre otprilike tri, četiri godine upoznala sam i Borisa Rogoznicu. Nisam znala ko je on jer još tad nije imao toliko svirki koliko ih ima danas. Odmah me je pitao i za broj pa smo se počeli dopisivati. Brzo je krenulo među nama - rekla je Aleks.

- Nedugo nakon što smo se upoznali počeli smo se i viđati. Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete, ali znali smo se uskladiti i naći kod njega u stanu. On je još tad živeo s tadašnjom suprugom, ali je u početku to od mene skrivao. Slučajno sam na jednom od naših druženja u njegovom mobilnom videla fotografije neke žene i pitala ga ko je ona. Tad mi je priznao da je oženjen - ispričala je Ognjena.

Razmenjivali su vruće poruke, naveo je pomenuti portal, a afera je navodno trajala od 2016. do sredine jeseni 2019. godine.

Inače, na Aleksinom profilu se nalazi fotografija na kojoj pozira sa Doris, tokom snimanja muzičkog šoua "Zvezdice". Glumica nikada javno nije komentarisala pomenutu situaciju, ali putem društvenih mreža jeste priznala da se razvela.

Podsetimo, Doris je u decembru prošle godine izgovorila je sudbonosno "da" preduzetniku Davoru Guberoviću (46) iz Daruvara, sa kojim sada čeka dete.

(Telegraf.rs)