"Tatu je izbacila iz kuće, a baba je više gladna nego sita!" Šok tvrdnje sestre učesnice "Elite"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se njena rođena sestra, Dragana Jovičić, pa otkrila kakva je Snežana zaista

Foto: Marko Jovanović

Učesnica "Elite" Snežana Jovičić, koja je u rijaliti ušla sa verenikom, dobro je poznata gledaocima ove vrste programa.

Ona ima iskustvo u ovom formatu, jer je već učesvovala u  jednom rijalitiju, a tamo je važila za kontroverznu ukućanku, oštru na rečima, u šta su se uverili i gledaoci "Zadruge 7" jer je već na samom početku imala sukob.

O njenom životu se zna da je odrasla s bakom i dekom, sa majkom je često ulazila u sukob, a jednom je priznala da je preživela pokušaj silovanja i to od dva muškarca.

Ona je u "Parovima" 2017. godine pričala da dva dana nije smela da prijavi slučaj policiji, već da joj je baka u tome pomogla:

- Ne mogu da opišem taj strah.

Sada se oglasila i njena rođena sestra, Dragana Jovičić, pa otkrila kakva je Snežana zaista.

- Da li želite da vam otkrijem ko je Snežana?! Ta koja je dobila sve od dede, sve to isto je i rasprodala! Tatu je izbacila iz kuće, ja tamo nemam pristup, a baba živi sama, više gladna, nego sita. Ostavlja je bez televizora i hrane, bila je kod mene u Smederevu par dana da se oporavi, jer je gotovo bila pred umiranjem. Ona je dementna i ne sme da bude sama. Darjan i Snežana su držali restoran u Smederevu, a prodavali su tuđ nameštaj. Polako, oglasiće se i tata, pa će se saznati istina o njoj.

Ostaje nam da sačekamo da se oglasi njihov otac, pa da saznamo šta je stvarno istina.

(Telegraf.rs)