Stoja zapevala Merlinov hit, pa "sasula" žestoke reči: "Neću da pevam trenutne hitove da bih vam se dodvorila"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Folk, pop-folk i turbo-folk su Stojin fah, ali ona sjajno izvodi i pop numere, a sudeći po komentarima,možda čak i bolje od samih originalnih izvođača

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ilena Đorđević, Printskrin: Instagram/stojainstitucija

Pevačica Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, poznata je kao neko ko na svojim nastupima dovodi atmsoferu do usijanja.

Folk, pop-folk i turbo-folk su Stojin fah, ali ona sjajno izvodi i pop numere, a sudeći po komentarima,možda čak i bolje od samih originalnih izvođača:

"Kakva pevačica, da sam Merlin poslao bih cveće da se zahvalim na ovakvoj izvedbi pesme", "Hoćemo čitavu pesmu, meni zvuči bolje nego original", "Ja obožavam ovu pesmu. Ali sa tvojim glasom, ovo je nestvarna magija"...

Snimak na kojem Stoja peva "Jedan dan, jedna noć" od Dina Merlina postao je viralan na mrežama, a pevačica je morala ponovo da ga podeli na Instagramu, na molbu publike.

- Na molbu mnogih od vas, pustiću ovaj deo mog nastupa na zid Instagrama, očigledno vam se svidelo. Inače, ako na svojim nastupima i otpevam po koju tuđu pesmu, to su samo kvalitetne pesme, koje se meni lično svidjaju i od kolega koje lično cenim. Ne pevam trenutne, aktuelne ili prolazne hitove da bih se dodvorila publici i "pravila atmosferu" u klubu. Jer Stoja je institucija – poručila je pevačica u opisu videa na kojem je pokidala pesmu Dina Merlina.

Podsetimo, pre samo izvesnog vremena Stoja je doživela morbidnu situaciju na nastupu, kada je žena usred nastupa pozvala da joj peva na sahrani.

Izvesna Admira iz Brčkog dala je Stoji papir na kojem je pisalo: "Molim te, pevaj mi na sahrani".

Stoja je ostala zatečena,  tom pisanom porukom, pa je čak nakratko stala i sa pesmom.

(Telegraf.rs)