Tattoo majstor sa venčanja otkrio da je Anita tražila tetovažu posvećenu ljubavnici: "Istina je"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nemam šta da krijem, tako je bilo", rekao je on

Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Gledaoci Zadruge šokirani su saznanjem da je Anita Stanojlović varala Jovanu Tomić Matoru, te se dopisivala sa ljubavnicom, Mateom Car čak i na dan venčanja.

Kako je Matea otkrila, Jovana je čak želela da istetovira i kapljicu vode, koja je posvećena njenoj ljubavnici budući da je ona vodolija u horoskopu.

Sada se oglasio i tatu majstor koji je otkrio šta se dešavalo uoči venčanja.

- Čuo sam da me je Matora spominjala vezano za Anitu, oko tetovaže. Ja sam ih tetovirao na svadbi. Istina je da je Anita tražila da joj istetoviram kapljicu vode, kao u obliku suze. Znam sve što sam im tetovirao tu noć, sve sam ih tetovirao -  rekao je on.

Kako je istakao, Anita mu je više puta tražila da joj istetovira kapljicu vode, ali na kraju do toga nije došlo.

- Pitala me je dva-tri puta tu noć da joj to istetoviram... Pre toga sam tetovirao nju, Anitu i Matoru, pa sam Karića, pa Tijanu Ajfon, pa je došla Anita ponovo i rekla: "Da mi istetoviraš posle nje kapljicu vode, kao suza da izgleda", rekao sam: "Cekaj da zavrsim ovo" ali nisam je posle opet tetovirao, ne znam sta se desilo. Nemam šta da krijem, tako je bilo, svoj posao sam radio, ono sto je od mene bilo traženo. Sve znam ko mi je šta od njih tražio te noći. Glupo je da Matora izigrava budalu, ako je već tako - rekao je on za Pink.

(Telegraf.rs)