Suzana Mančić imala problem sa ćerkama grčkog biznismena: "Plašile su se zbog imovine"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaže da danas ima dobar odnos sa ćerkama svog muža, ali da je na početku nisu prihvatile

Foto: Privatna arhiva

Voditeljka Suzana Mančić, nikada iskrenije govorila je o brakovima i problemu koji je imala sa ćerka svog izabranika, grčkog biznismena Simona Ocomokosa.

- Ja sam shvatila da možda njegove ćerke imaju bojazan, ili da možda on ima bojazan - rekla je Suzana Mančić u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje u sredu u 21 sat samo na Blic televiziji kada su ona i profesorka pomenule njen drugi brak.

Suzana je objasnila da je sa Simeonom potpisla i predbračni ugovor kako bi svi bili srećni i zadovoljni te da je to ona upravo i inicirala jer se u Grčkoj drugačije deli imovina nego u Srbiji.

Na pitanje da li se suprug zapravo plašio kako će njegove ćerke reagovati jer bi u tom slučaju kasnije bilo pitanje oko podele imovine, Suzana kaže:

- Jašta nego oko imovine.

Kaže da danas ima dobar odnos sa ćerkama svog muža, ali da je na početku nisu prihvatile:

- Pa, nisu baš.

O tome da je prvom suprugu bila treća žena Suzana takođe priča u emisiji.

- I svakoj devojci bih poželela da nekome bude prva žena jer ja nikome nisam bila prva žena - kaže Suzana, ali joj je profesorka Slavica objasnila da sa naučnog stanovišta to nije tako kako ona doživljava.

O komplikacijama da ostane u drugom stanju i tome kako je imala više spontanih pobačaja pre nego što je rodila prvu ćerku, kao i da se druga ćerka rodila prevremeno Suzana je takođe vrlo otvoreno govorila u pomenutoj emisiji kada se prisetila i šta joj je tada prolazilo kroz glavu:

- Jao bože da li će se ovo završiti kao što se sve završavalo ranije.

(Telegraf.rs)