Hitno oglašavanje Marije Kulić nakon skandala u Eliti: "To mu je oduvek bila želja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ista g*vna samo drugo pakovanje, to oduvek pričam", rekla je ona

Foto: Nikola Tomić, TV Pink

Zadrugar Lazar Čolić Zola čim je ušao u Zadrugu napravio je pravu pometnju, budući da se u istom rijalitiju nalazi i njegova bivša Miljana Kulić.

On je u toku svađe izneo razne detalje koji se tiču Miljaninog nekadašnjeg života, kada je radila u Čačku u nameri da "uhodi" Mišela Gvozdenovića, nekada popularnog pevača.

Ipak, ovo je Miljaninu majku Mariju i te kako pogodilo.

- Vidi balvana, otišao kod slinče da nas i on sa njim olajava i smišlja, a to mu je oduvek bila želja. Kažu ljudi, balvan bolji od skraćenog. Nikada nije bio. Ista g*vna samo drugo pakovanje, to oduvek pričam. Nema bolji, gori... Isti su - ljutito je napisala Marija u želji da odbrani čast svoje ćerke, takođe i otkrivši da je cilj Zolin da se dodvori Marku kako bi se što bolje plasirao.

Podsetimo Marko Đedović i Lazar Čolić Zola su se sada udružili.

- Marko, moram iskreno da ti kažem da nisam video u njenim očima da bi mi nešto loše uradila. Video sam joj to u pogledu - kazao je Zola.

- Znam. Ona će sad da vrti deset rečenica koje je naučila od Marije. Ona je sad prava ona, a ovo što je do sad bila, to su bile njene verzije. Sad će kukati za Bebicom, ukoliko ti ne budeš pokazivao interesovanje. Ukoliko se opet zbližite, on neće postojati. Sve ovo sad je inat. Žena te je dozivala svakog petka - dodao je Đedović.

(Telegraf.rs)