Meštani Žitorađe progovorili o Ceci: Evo šta su Ražnatovićkini sugrađani imali da kažu za nju

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Od malih nogu je bila ambiciozna... Sada je godinama najveća zvezda", rekao je jedan komšija

Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATA Images

Ceca Ražnatović važi za najveću balkansku folk divu i veoma je popularna. Ipak, čini se da je najviše vole njeni meštani iz rodne Žitorađe gde je odrasla. 

Ekipa "Premijera Vikend Specijal" posetila je njeno rodno mesto, a komšije i prolaznici su za nju imali samo reči hvale.

- Od malih nogu je bila ambiciozna... Sada je godinama najveća zvezda. Vlada estradom. Svaka joj čast, ona je ponos našeg mesta - rekao je jedan komšija.

- Ceca pomaže svakom... njeni roditelji su odlični ljudi, jedna dobra familija - nadovazala se simpatična bakica.

- Ceca je nabolji pevač! Ona je zlato - kaže kroz osmeh prolaznica.

- Ja nema reči kojima bih opisala koliko je ona dobra. Mi je ovde mnogo volimo - dodala je još jedna prolaznica.

Inače, kada je postala slavna, Ceca nije zaboravila svoje roditelje, pa im je kuću u Žitorađi opremila po najnovijoj modi.

Pohađala je osnovnu školu Toplički heroji, a i dan danas je profesori tamo pamte kao veselu, nasmejanu, razdraganu devojčicu koja je stalno pevala. Takože, izdvaala se i u sportskim aktivnostima. Ona je donirala i finansijska sredstva za uređenje unutrašnjosti Srednje škole ''Žitorađa''.

Svi zaposleni u školi, na čelu sa direktorkom su izrazili zahvalnst svojoj sugražanki za sva dobra dela koja je učinila sa svoje rodno mesto.

Iz ovog malog mesta na Jugu Srbije, pored Cece, su i Ivica Dačić i Aleksandra Mladenović kojoj mnogi predvižaju uspešnu karijeru baš kao Ceci.

(Telegraf.rs)

Teme