"Zašto bih išla na premijeru?! Film ne može da dočara šta smo mi prošli": Sonja posle duge tišine o Lukasu

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Ide Viktorija, ona će biti predstavnik nas i naše porodice - otkrila nam je Vuksanovićka i svom bivšem suprugu poželela uspeh sa filmom

Foto: ATA Images

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, u petak, 3. novembra, premijerno će prikazati film o svom životu koji nosi naziv "Pokidan".

Odmah nakon toga, tradicionalno, na njegov rođendan, održaće se veliki koncert u Štark areni, kada će publiku zabavljati svojih hitovima do kasno u noć.

Film "Pokidan" nastao je po motivima života muzičke zvezde i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života, zbog čega nas je zanimalo da li će se u ovom delu naći i njegova bivša supruga, Sonja Vuksanović.

Tim povodom pozvali smo Sonju, kako bismo proverili šta ona misli o ovakvom podvigu svog bivšeg muža.

- Ne znam da li mog lika ima u filmu, ne interesujem se previše oko toga. Ja najbolje znam šta smo mi prošli, to jedan film ne može da dočara. Ako se i pojavljujem, verujem da je on to uradio na lep način, kakav i treba - rekla nam je Sonja, pa nas je zanimalo da li će sutra doći na premijeru.

- Zašto bih išla? Neću se pojaviti. Ide Viktorija, ona će biti predstavnik nas i naše porodice - otkrila nam je Vuksanovićka i svom bivšem suprugu poželela uspeh sa filmom.

- Želim mu da film bude najgledaniji, da postigne veliki uspeh, on to zaslužuje - rekla je Sonja.

Kada je reč o Lukasovom odnosu sa njenom ćerkom iz prvog braka Sofijom, Sonja kaže da je on - savršen.

- Sofija i Aca su u boljem odnosu nego on i ja. (smeh) Šalim se malo, stalno se poteže ta tema, a oni su zaista u super odnosu. Pored svega, naša porodica je i dalje impaktna - rekla je bivša supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, za Telegraf.rs.

Podsetimo, u filmu "Pokidan" glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević - Vanja menadžer, Vesna Stanojević - mama Peđe Kovača Mira, Marija Pikić - prva žena, Andrija Kuzmanović - Baja kriminalac, Mima Karadžić - vlasnik splava Kovač (glavni lik Peđa Kovač), Jovo Maksić - Kole kriminalac, Radoje Čupić - otac Peđe Kovača Dragomir, Mirsad Tuka - kriminalac Sefan Bundalo - drug Žeks, Miloš Petrović Trojpec - kum Peđe Kovača Stole, Jana Milosavljević - drugarica.

U svom delu Lukas će predstaviti i novu muziku. Pet novih pesama koje je pisao, radio aranžman, komponovao i otpevao za potrebe filma. Do sada su izašle: "Zašto plačeš mila majko" i "Voleću te sutra".

(Telegraf.rs)