Ovo je pravi razlog prekida saradnje Pljugice i Desingerice: "Imali smo sastanak, sve se vrti oko para..."

Vreme čitanja: oko 4 min.

Pljugica je u iskrenom intervjuu progovorio o odnosu sa Desingericom, pa otkrio kakve projekte sprema

Popularni treper Luka Bijelovića Pljugica, posetio Sajam knjiga sa ekipom Telegrafa, a zbog njegovog dolaska moralo je da reaguje i obezbeđenje.

Mi smo jedva uspeli da uradimo intervju sa poznatim treperom, a on nam je tom prilikom otkrio mnoge zanimljive činjenice o sebi.

  • Uskoro počinješ solo karijeru. Reci nam šta možemo da očekujemo od tebe?

- Postoje tri projekta. To radim sa baš ozbiljnim producentima. Prva pesma je neki žanr koji ja ne bih sada da otkrivam, da mi neko ne bi ukrao i ja ispao budala, i ta pesma je u nekom mom stilu, kao što je ranije bilo. Druga pesma je baš onako "perverzija" od pesme, a treću pesmu bukvalno niko ne može da očekuje od mene, to neću ni da pričam šta je, dosta je laganija i nju radim sa kompozitorima koji su čak radili i za Mariju Šerifović i baš ozbiljne pevače, trebalo bi da sve izađe do 15 januara.

  • Što se tiče tiče tvoje solo karijere, kako se ti osećaš povodom toga? Ipak nije svejedno, do sada si bio u duetu, a sada nastavljaš sam.

- Pa to se desilo pre par meseci, nije se to baš sad desilo. Sve te emocije koje sam ja imao pre par meseci sam nekako svario, u nekim momentima mi je baš bilo krivo, u nekim momentima sam bio kao 'ma ja ću sad sam, ne znaima me', pa sam se pitao da li će mi nedostajati ta neka saradnja, možda to ipak i nije najbolje. Ipak nikad se ne zna. možda napravimo neku tu saradnju kasnije opet, ako imamo želju, to bi bilo ludilo. Što se tiče moje solo karijere, ja stvarno jedva čekam, jer sam baš spreman na velike stvari, i mnogo toga imam u planu. Glupo mi je da više najavljujem, i koji pridev da stavim uz te pesme, jer ono što budem izbacio, to niko neće očekivati.

  • Da li postoji neki prelomni trenutak kada si odlučio da prekineš saradnju sa Desingericom?

- Pa nije postojao. To je sve sve bilo kroz periode. Mi smo nastupali, radili, sve je bilo super, i onda je to krenulo malo po malo, neke nesuglasice, neslaganja, on ima jedno mišljenje, ja imam drugo, i onda smo imali sastanak i rekli smo da je najbolje da prekinemo saradnju. Ipak tada nije bio trenutak da se prekine saranja jer smo bili zakazani do 15 januara. Stvarno nije postojao taj okidač, već je sve stvar dogovora. Mi smo stvorili taj brend Desingerica i Pljugica, a sad je vreme da ja gradim Pljugicu, a on Desingericu i to je to. Mi sve to gledamo kao biznis, sve se vrti oko muzike i oko para.

  • Ne mogu da te ne pitam za tvoj ljubavni život, s obzirom na to da si došao sa devojkom. Koliko ste dugo zajedno?

- Fenomenalno nam je. Zajedno smo negde oko sedam meseci. Ona ne voli baš taj javni život, više čuva privatnost za sebe, što potpuno razumem, i mene sad da pitaš, premišljao bih se, jer je ovo stvarno ludilo. Mi se znamo oko godinu dana, ali zajedno smo već sedam meseci, cveta nam ljubav, ona mi je najbolji prijatelj pre svega.

  • Čime te je osvojila?

- Pa, ako pričamo o fizičkom izgledu, očima, a što se tiče drugih stvari, zato što je dobar čovek, jer sam na prvu video da nema zle namere, da je dobra i da je totalno drugačije od današnjih devojaka. Drugačije je i odrasla, u krugu nekih normalnijih ljudi, poštuje te neke vrednosti, tako da time najviše.

  • Da li ti prilaze devojke na nastupima?

- Pa pitaju za sliku, ali nama niko ne može da priđe zbog obezbeđenja.

  • Ipak, na ulici je malo drugačija situacija?

- Prilaze, ali samo da pitaju za sliku. Niko mi nije prišao kao 'ej ćao, sladak si', već je više fazon 'jao Pljugica, da li možemo da se slikamo?'.

  • Ti često ističeš da imaš devojku, možda ti zbog toga samo tako prilaze.

- Pa da, najviše zbog toga. Nisam imao nijednu neprijatnu situaciju, kao da mi se neko nabacivao i slično. Nije dolazilo do toga jer ja i odajem takav utisak, kao došli ste da me slušate i ja sam tu da vam isputnim tu želju, isto je tako i u gradu, kad me vide uvek sam u nekoj gužvi, slikam se sa njima i to je to, nemam vremena da bar na minut popričam sa njim, iako bih voleo iskreno.

  • Znači tebi nije problem da uskladiš posao i ljubav?

- Uopšte to nije teško. Ne moram da biram, želim oba. Moja devojka mora da ima dosta razumevanja za moj posao, i moja devojka ima, ali isto tako i ja moram da imam razumevanja za nju. Nije lako biti sa izvođačem, i mora da se izgradi mnogo jak i čvrst odnos da bi to sve bilo normalno. Nas dvoje stvarno imamo takav odnos, da ne može niko da nam priđe, mi smo stvarno najbolji drugari, bolje se provedem sa njom nego sa prijateljima. Sve zavisi od osobe, ako pronađeš pravu osobu sa kojom možeš i da se smeješ i da plačeš, a na kraju dana i da ćutiš to je pun pogodat. Ja sam živ primer da možeš da imaš i karijeru i ljubav.

(Telegraf.rs)